AC/DC - Rock Or Bust (2014)
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Re: AC/DC - Rock Or Bust (2014)
мммда… печально это все… и с Малькольмом не все в порядке :(Nero писав:гугланул на шару- http://www.pritone.ru/news/7-labelnews/ ... utlaw.html
- DJ Gipsokarton
- Зацікавлений
Для обладателей яблок.Вчера в iTunes тоже появился этот альбом.Приобрести цена 10$.
А в iTunes Radio пока бесплатное прослушивание.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Це все звісно піратство і бла-бла-бла, але я не розумію для чого купувати музику в айтюнсі та плеймаркеті, або зараз в маркеті ще можна купити фільм за 250 грн., це взагалі жесть. 10$ взагалі ніби нормальна ціна для альбому, але от цікаво на яку ж тоді суму потягне моя папка Музика на 170 гб?DJ Gipsokarton писав:Для обладателей яблок.Вчера в iTunes тоже появился этот альбом.Приобрести цена 10$.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
лет на 10 с конфискацией))tarik писав:Це все звісно піратство і бла-бла-бла, але я не розумію для чого купувати музику в айтюнсі та плеймаркеті, або зараз в маркеті ще можна купити фільм за 250 грн., це взагалі жесть. 10$ взагалі ніби нормальна ціна для альбому, але от цікаво на яку ж тоді суму потягне моя папка Музика на 170 гб?DJ Gipsokarton писав:Для обладателей яблок.Вчера в iTunes тоже появился этот альбом.Приобрести цена 10$.