Ні я не являюсь співробітником ДАІ. Мало того я ніколи не підтримував і не підтримую інспекторів тим більше не адекватих, але тих які вище на відео неадекватами назвати важко. А повірте за 6 років щоденної їзди доводилось спілкуватись з різними, були які просто зупиняли і цікавились чи в мене все нормально, були і такі яким годинами доводив свою правоту. Але в будь якій ситуації треба залишатись людиною. Якщо ти свідомо порушив, то за свої "косяки" треба відповідати.klot85 писав:Serik Это вы сейчас говорите как сотрудник ДАИ?
А вообще все правельно, знак стоп установлен не правельно не по правилах ПДД. Нету знаков которые бы показывали снижение скорости.
А эти дармоеды хотели сбить бабло с ребят.... Тем кто сомневается вот еще видео очень поучительное https://www.youtube.com/user/vitalino1980/videos
п.с. У Снятині перед кільцем знак "уступи дорогу" поюс дуже погана дорога, так шо швидкість більше 20-30км/год не могла бути. То невже водію важко було зупинитись чи гордість не дозволила. Не створюйте собі проблем у простих ситуація.