Соціальний фільм,який справляє велике враження!
Соціальний фільм,який справляє велике враження!
Жанр: драма, короткометражний
Країна: Україна, м. Львів
Кінокомпанія: Nord Production
Режисер: Тарас Дронь
Актори: Юліянія Оршак, Євген Лацік, Олександра Люта, Степан Глова, Анна Матійченко та інші
Сюжет: Фільм розповідає про те як батько хотів зібрати гроші щоб вилікувати свою донечку
Країна: Україна, м. Львів
Кінокомпанія: Nord Production
Режисер: Тарас Дронь
Актори: Юліянія Оршак, Євген Лацік, Олександра Люта, Степан Глова, Анна Матійченко та інші
Сюжет: Фільм розповідає про те як батько хотів зібрати гроші щоб вилікувати свою донечку
Востаннє редагувалось 26 червня 2013, 22:02 користувачем алекс3002, всього редагувалось 1 раз.
- Виктор Ф.
- Активіст
- Контактна інформація:
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
-
- Новачок
Re: Соціальний фільм,який справляє велике враження!
это действительно хороший пост я люблю эту информацию я ценю этот пост так держать ......... :)
USMAN
USMAN
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2020, 10:41 користувачем jasmine78888, всього редагувалось 4 разів.
Світ одинаковий для всіх, для тих, хто бачить і не бачить, в одного радість, а хтось плаче, хтось тліє, ну а хтось горить, хтось повза, а у когось крила, єднає всіх в кінці могила...Світ одинаковий для всіх...
Фильм слабоват . С самого начала становится ясно чем закончится . Игра актеров не сильно тронула . Много шаблонов , зубрежки , даже где-то усталость в глазах . Подобных видео в инете есть целая куча , но авторам теперь есть куда стремиться .
Настроение улучшилось !
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Хочеться вірити, що частина глядачів, подивишись цей фільм, буде оцінювати НЕ ФІЛЬМ, а задумається над його змістом. Побачить не картинку, а побачить зміст історії. Ну хоч трохи задумається над історіює... Особливо над таким неймовірним вибором, нереальним поступком.
Такий поворот запропонував режисер, такий вибір, таку ситуацю...
Що я навіть не знаю що сказати...
"Я вам не можу нічим допомогти..." - перетворювала його на такого, як і всі навколо. Робило його одночасно і правим і не правим. Такий етичний тупік запропонував режисер, що уявити складно вихід з нього.
Абсолютно утопічний і нереальний поступок батька заставляє тебе думати про те що - "А раптом таке можливо?"
І сумно стає від усвідомлення того, як високо знаходиться планка, до якої людині ще тягтись духовно і морально.
Я не хочу писати, що історія жорстока зважаючи на обставини, в який ми живемо. Що історія повсякденна і буденна.
Історія не гірша, і не краще за сотні аналогічних доль дітей.
Мова не про це. Історія не про це...
Дякую автору, за тему.
Такий поворот запропонував режисер, такий вибір, таку ситуацю...

"Я вам не можу нічим допомогти..." - перетворювала його на такого, як і всі навколо. Робило його одночасно і правим і не правим. Такий етичний тупік запропонував режисер, що уявити складно вихід з нього.
Абсолютно утопічний і нереальний поступок батька заставляє тебе думати про те що - "А раптом таке можливо?"
І сумно стає від усвідомлення того, як високо знаходиться планка, до якої людині ще тягтись духовно і морально.
Я не хочу писати, що історія жорстока зважаючи на обставини, в який ми живемо. Що історія повсякденна і буденна.
Історія не гірша, і не краще за сотні аналогічних доль дітей.
Мова не про це. Історія не про це...
Дякую автору, за тему.
Востаннє редагувалось 11 жовтня 2013, 19:42 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!