Рівень СО2 в Чернівцях
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
Рівень СО2 в Чернівцях
На початку січня відвідав Будапешт (Угорщина). На вулиці немає запаху відходів від автомобілів. Також побачив на вулиці показник рівня СО2 (вуглекислий газ) в повітрі - 1%. Цікавить, яка ситуація у нас в Чернівцях?
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 62 рази
- Подякували: 103 рази
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Рівень СО2 в Чернівцях
Или Пекин)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
ну за Кривий Ріг незнаю ну Чернівціі від Дніпропетровська не далеко втекли по CO2kreativ писав:відвідайте Дніпропетровськ, або краще Кривий Ріг
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Кривий Ріг просто статистично самий брудний, а от Дніпропетровськ - едине місто в Україні, де я відчував смог в повітрі.ura писав:ну за Кривий Ріг незнаю ну Чернівціі від Дніпропетровська не далеко втекли по CO2
ну незнаю я там прожив пів року все норм було :)kreativ писав:Кривий Ріг просто статистично самий брудний, а от Дніпропетровськ - едине місто в Україні, де я відчував смог в повітрі.ura писав:ну за Кривий Ріг незнаю ну Чернівціі від Дніпропетровська не далеко втекли по CO2
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
В Черновцах нет больших заводов, как в Донецке или Кривом Роге например, поэтому тут смог неравномерно.
Тут возле дороги дышать нечем, потому что народ очень любит дизельные корчи 15+.
А в парке ничего так, приятно.
Тут возле дороги дышать нечем, потому что народ очень любит дизельные корчи 15+.
А в парке ничего так, приятно.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
С СО2 думаю у нас все в порядке, это продукт полного сгорания. Вот с продуктами неполного сгорания может быть не очень.
з.ы. 1% СО2 на улице это несколько больше чем до*уя, Вы что-то путаете, имхо.
з.з.ы. Уже 0.2% СО2 в помещении вызывает дискомфорт и головную боль у большинства людей.
з.з.ы. Уже 0.2% СО2 в помещении вызывает дискомфорт и головную боль у большинства людей.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
Дякую, так я помилився.KVadik писав:С СО2 думаю у нас все в порядке, это продукт полного сгорания. Вот с продуктами неполного сгорания может быть не очень.
Тут розписаний склад.
Що тоді за 1% там був, не знаю тоді.