Варикоз (операція)
Варикоз (операція)
Проблема така: є варикозне розширення вен нижньої кінцівки
Питання: може хтось робив операцію, або хтось із знайомих робив. Прохання поділитись досвідом, де робили скільки коштує?
Які наслідки (реабілітація)?
Може порекомендуєте лікаря, лікарню?
Буду дуже вдячна за інформацію!
Питання: може хтось робив операцію, або хтось із знайомих робив. Прохання поділитись досвідом, де робили скільки коштує?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
- Olexandr.Che
- Новачок
- Подякували: 1 раз
Re: Варикоз (операція)
Можу порадити флеболога Хомишина Івана Тарасовича та цент флебології https://varicose.center/, в якому лікувалася подруга. їй допомогли, говорила, що не пошкодувала, що звернулася до нихLyalya писав: ↑30 травня 2015, 23:08Проблема така: є варикозне розширення вен нижньої кінцівки
- sash0k-5700
- Активіст
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 11 разів
Доброго дня. Різати завжди встигнете,не спішіть.Lyalya писав: ↑30 травня 2015, 23:08Проблема така: є варикозне розширення вен нижньої кінцівки
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Я общалась с людьми после операции. Это не панацея - лучше пользоваться компрессионным трикотажем, пить достаточно жидкости (о чем пишут в соседней теме), движение (долгое сидение и стояние на ногах вредно).
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Ну что-то советовать тяжело. Случаи бывают разные. Я удалял лет 10 назад, но у меня тромбофлебит был. Мне вены вырезали, а сегодня есть альтернативные методы. Мелкие вены могут выжигать лазером, в крупные вводят специальный инструмент и химически их выжигают (как-то так).
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
Можу порекомендувати звернутися до лікаря Бахтізіна Андрія Вікторовича - дуже хороший спеціаліст з великим досвідом, проводив мені операцію ендовенозну лазерну коагуляцію (лікування вен за допомогую лазера ) , в клініці провела близько 5 годин , потім спокійно поїхала додому , реабеліація не складна головне уважно слухати лікаря, і все буде добре! Рекомндую!
- Olexandr.Che
- Новачок
- Подякували: 1 раз
Катюша87 писав: ↑24 лютого 2020, 12:26Можу порекомендувати звернутися до лікаря Бахтізіна Андрія Вікторовича - дуже хороший спеціаліст з великим досвідом, проводив мені операцію ендовенозну лазерну коагуляцію (лікування вен за допомогую лазера ) , в клініці провела близько 5 годин , потім спокійно поїхала додому , реабеліація не складна головне уважно слухати лікаря, і все буде добре! Рекомндую!
тут більше чернівецькі лікарі цікавлять