Заміна хрусталика
Заміна хрусталика
Привіт Чернівчанам.Хочу поділитись враженнями про клініку AS. Робили там матері операцію по заміні хрусталика. Результат операції нульовий. Чи умисно чи не умисно було замовчано , що результату не буде. Лікар на рецепшені уміло розвів нас на дорожчий хрусталик (9820 грн. в цінах серпня 2014).Тисяча була принята по чеку решта без чеку. До операції всі стелили мяко, після того як вияснилося , що ефекту не буде у всіх зразу стали морди "цеглиною". Так . що якщо шукаєте клініку по лікуванні катаракти діагностуйтесь в декількох місцях і не ведіться на зовнішні єфекти. Приклад моєї матері не поодинокий, при нас з такою проблемою була жінка з Тернополя. Між іншим критичні зауваження на сторінці клініки не проходять. Так ,що згоден - це"грошова" молотилка".
Re: Заміна хрусталика
Если реально нужны операции в плане глаз - в украине есть только 3 клиники - киев(очень дорого), львов(недорого, тоже самое что и в киеве), одеса( дешевле всего)
Компьютерний магазин
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
Калинівський р-к, 1й сектор 139М
050-9062688
90-03-04
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
Калинівський р-к, 1й сектор 139М
050-9062688
90-03-04
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
а в чем причина "нулевого" результата и было ли это очевидно до операции?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Либо областная к Шуленину, либо микрохирургия напротив ж/д вокзала (на определенные периоды приезжают врачи с Москвы и Харькова, если есть недоверие к местным).
В асе слышал пару раз брали деньги за операцию, когда ее не нужно было делать вообще.
Решать вам.
В асе слышал пару раз брали деньги за операцию, когда ее не нужно было делать вообще.
Решать вам.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
причина "нулевого результата" , як показала томографія-відшарування нейроепітелію.
Я думаю, що 90-95% операцій успішні. А що робити тим хто в цей % не ввійшли. Я вважаю , що могли б провести більш ретельну діагностику
Я думаю, що 90-95% операцій успішні. А що робити тим хто в цей % не ввійшли. Я вважаю , що могли б провести більш ретельну діагностику
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
так я почему и спрашиваю, интересно делают ли такую, "более тщательную" диагностику в других местах?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ