Педіатри

Відповісти
Nata
Новачок

Педіатри

Повідомлення Nata » 03 січня 2013, 20:47

Народ давайте ділитись враженнями про лікарів-педіатрів (дільничних і не тільки).
Може хтось має негативний досвід і допоможе застерегти інших ;)

Маєму синулі скоро виповниться 1 рочок.Нашим дільничним лікарем була Москалу Мар'яна Костянтинівна.Коли малому був місяць лікар зламала собі ногу і була на лікарняному більш як півроку.Поки її не було заміняли різні лікарі.Потім вже коли малому було 7-8 місяців вийшла Мар'яна Костянтинівна.Вийшло так,що малий захворів.Викликали її на дом,прийшла послухала,назначила лікування.Ми потроху почали одужувати.За час поки малий хворів вона через день приходила до нас...слухала малого,я їй дзвонила коли щось турбувало і завжди отримувала чітку,лаконічну відповідь.І все це я хочу вам сказати,без копійки грошей (якщо чесно я пропонувала...вона відмовилась :D ). Але тепер ми залишились без педіатра *facepalm бо наша педіатр звільнилась і більше не працює в поліклініці..дуже жаль,вона нам подобалась.
Може хтось з татусів і мамусь поділиться своїм досвідом :D

Volodymur
Зацікавлений

Re: Педіатри

Повідомлення Volodymur » 08 травня 2013, 17:19

Nata писав:Народ давайте ділитись враженнями про лікарів-педіатрів (дільничних і не тільки).
Може хтось має негативний досвід і допоможе застерегти інших ;)

Маєму синулі скоро виповниться 1 рочок.Нашим дільничним лікарем була Москалу Мар'яна Костянтинівна.Коли малому був місяць лікар зламала собі ногу і була на лікарняному більш як півроку.Поки її не було заміняли різні лікарі.Потім вже коли малому було 7-8 місяців вийшла Мар'яна Костянтинівна.Вийшло так,що малий захворів.Викликали її на дом,прийшла послухала,назначила лікування.Ми потроху почали одужувати.За час поки малий хворів вона через день приходила до нас...слухала малого,я їй дзвонила коли щось турбувало і завжди отримувала чітку,лаконічну відповідь.І все це я хочу вам сказати,без копійки грошей (якщо чесно я пропонувала...вона відмовилась :D ). Але тепер ми залишились без педіатра *facepalm бо наша педіатр звільнилась і більше не працює в поліклініці..дуже жаль,вона нам подобалась.
Може хтось з татусів і мамусь поділиться своїм досвідом :D
Тут не смайлики треба ставити а :cry: . Пішла, тому що роботи багато, а держава платить копійки. То ви напевно так пропонували, що вона не брала, хорошому лікарю варто настирливо подякувати.

xenia
Новачок

Re: Педіатри

Повідомлення xenia » 25 травня 2013, 22:32

На жаль це проблема сьогодення, в нас такі малі зарплати в лікарів, що більшість а беруть гроші, або ж влаштовуються у приватні клініки. Спробуйте домовитись щоб вона і надалі вас лікувала, якщо вона займається лікарською практикою.

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”