Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Hetman
Зацікавлений
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 29 разів

Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Повідомлення Hetman » 15 вересня 2021, 21:14

Кримінальна відповідальність за примусову вакцинацію
ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ
Терміново ввести кримінальну відповідальність, у вигляді покарання позбавлення волі на строк від 3 до 5 років, за примусову вакцинацію.
Примусову вакцинацію у вигляді погроз звільнення та\або недопуску до роботи прирівняти до поняття "примусова вакцинація".
Забезпечити громадянам право вирішувати на власний россуд чи потрібно їм вакцинуватись чи ні.
Причинами даної петиції є некомпетентність медичної системи України, а саме:
- перед вакцинацією медичні працівники не проводять обстеження людини (не визначається наявність хронічних \ онко- захворювань; не передбачається реакція на вакцину; деякі види вакцин досі не зареєстровані і не прийняті ВООЗ);
- медичні заклади шляхом підписання договору з людиною, яка вакцинується, повністю знімають з себе та своїх працівників відповідальність за наслідки вакцини;
- усі державні установи позбавляють людини права вибору та змушують вакцинуватись, а у разі відмови погрожують звільненням або відстороненням від роботи;
- якість вакцин, що ввозяться в Україну дуже сумнівна, з огляду на корупцію в Україні можна з 50% вірогідністю припустити що вакцини не є належної якості;
- у жодній з вакцин досі немає точної інструкції щодо можливих побічних реакцій;
- в Україні люди які зазнали фатальних побічних єфектів після вакцинації не освітлюються у пресі та замовчуються медичними закладами.

З огляду на усе вищесказане вважаю за необхідне ТЕРМІНОВО ввести кримінальну відповідальність за примусову вакцинацію. Зобов'язати уряд брати на себе відповідальність за кожну вакціновану особу і компенсувати матеріально та у вигляді медичної допомоги будь-які зміни фізичного стану та здоров'я що могли б бути, хоча б, теоретично спричинені вакциною на протязі 5 років з дати вакцинації.
Хто має здоровий глузд, надіюсь підтримає.
Посилання:
https://petition.president.gov.ua/petition/121610

я вже=)
Востаннє редагувалось 24 вересня 2021, 13:14 користувачем Hetman, всього редагувалось 1 раз.
Все наше життя - гра, а люди в ній - актори

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Re: Петиція до Президента про відповідальність примусової вакцинації

Повідомлення Vov4ik » 21 вересня 2021, 21:37

Master писав:
21 вересня 2021, 20:25
Не понял вашу мысль.
Кто не волає?
И про гармошку тоже не понял.
З усіх сторін кричали ... носіть маски, бо заражаєте навколишніх, зараз вже нема того....вже вірус пАхєру....головне не вакцинуватися

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 21 вересня 2021, 21:49

Vov4ik писав:
21 вересня 2021, 21:37
З усіх сторін кричали ... носіть маски, бо заражаєте навколишніх, зараз вже нема того....вже вірус пАхєру....головне не вакцинуватися
Те кто кричал и сейчас кричит про маски.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 21 вересня 2021, 22:21

Master писав:
21 вересня 2021, 21:49
Те кто кричал и сейчас кричит про маски.
Хз...я не помічаю такого агресиву.

Hetman
Зацікавлений

Повідомлення Hetman » 22 вересня 2021, 12:08

ТонуВоСнах писав:
21 вересня 2021, 10:42
...
Третье - любой врач, будь он даже проктолог, уролог (и т.д. по списку), всё-равно, как по мне, владеет большей информацией об этой теме, чем любой рядовой гражданин...
Так, все вірно, спілкуючись в медичних колах володієш більшою інформацією.
До того ж розумію і скептичне ставлення як до якогось форумчанина, все вірно. Тому й стараюсь не писати від особистої думки, а прагну щоб всі намагалися включити логічне мислення і навчилися самі читати новини "між рядків". Це відноситься, наприклад, до тих повідомлень, де говориться про відсторонення французьких медиків від роботи. Фактично по цій ситуації виникає 2 припущення: або це такі "дикі" медики, які заперечують сучасний розвиток медицини, або ж вони розуміють і знають щось більше. Який варіант більш логічний виберіть самі.
Точно також логічно аналізуйте матеріали, наприкоад про те, як телеканал завалили історіями про постраждалих і померлих від вакцинації, детальніше.
Ну, а якщо все ж про моє бачення й в продовження публічних матеріалів:
Ми звичайно довго можемо обговорювати що вакцини не пройшли належну кількість досліджень, у нас немає тривалого періоду спостереження за результатами, навіть за віддаленими наслідками вакцинації. Але справа навіть не в цьому, який сенс обговорювати кінцеву ланку, коли ця ситуація набагато глибша, набагато сумніша ніж хотілося б, я абсолютно переконаний в тому, хоча це моя особиста думка, що цей вірус синтезований в лабораторних умовах, і він не є природним, бо відсутній проміжний ланцюг мутації. З моєї точки зору, йде справжнісінька біологічна війна без будь-якого там військового нагнітання.
Але якщо відкинути в сторону особисті думки, деякі дані й про ускладнення:
Простежується дуже чітка позитивна кореляція про ускладнення з серцевими хворобами. Або ось живий приклад, приходить жінка зі своїм серцевим питаням, що відчула себе недобре. Уточнюючи про вакцинацію, ствердно говорить, що на днях зробила. Буквально через день у цієї жінки розвивається тетраплегія, потім поступово тетрапарез, у неї відключаються ноги, руки, страждає мова і їй буквально відразу ж ставлять діагноз гострий менінгоенцефаліт. З цим діагнозом її звичайно ж госпіталізують, через тиждень їй оформляють інвалідність, вона ледве пересувається на милицях, при цьому в діагнозі не написано, що це поствакцинальне ускладнення, а виписують як гострий менінгоенцефаліт. Думайте, що хочете, але я знаю людей у ​​яких робили щеплення і в них починали загострюватися одразу всі захворювання, або ж людина переносила інсульт, інфаркт відразу ж в короткій часовій близості після введення щеплення. Мої особисті відчуття що даний препарат, не знаю що там всередині міститься і не можу знати, але цей препарат за спостереженнями і відгуками викликає непередбачувані негативні реакції організму аж до смертельних випадків.
На цьому поки що вистачить для переварювання, потім ще доповню.

Hetman
Зацікавлений

Повідомлення Hetman » 22 вересня 2021, 12:22

Master писав:
21 вересня 2021, 12:41
.., но лично мое имхо - те кто умер от короны - многие возможно могли и выжить.
как это не звучит, но я в этом уверен.
...
Саме так! На жаль сучастні методи однобокі й прямолінійні, і навіть проблема не стільки в низькій кваліфікації персоналу, а в тому нав'язаному протоколу якому треба слідувати. Крок вліво, крок вправо й ...

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 22 вересня 2021, 12:24

Hetman писав:
22 вересня 2021, 12:22
Саме так! На жаль сучастні методи однобокі й прямолінійні, і навіть проблема не стільки в низькій кваліфікації персоналу, а в тому нав'язаному протоколу якому треба слідувати. Крок вліво, крок вправо й ...
я тоже хоть и не медик, но в этой сфере и ... вижу как все там печально.
а главное безответственно!
такого ни при каких эпидемиях не было!

все списывают на ковид.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

ТонуВоСнах
Постійний користувач
Дякував (ла): 307 разів
Подякували: 536 разів

Повідомлення ТонуВоСнах » 22 вересня 2021, 14:02

Hetman писав:
22 вересня 2021, 12:08
Так, все вірно, спілкуючись в медичних колах володієш більшою інформацією.
До того ж розумію і скептичне ставлення як до якогось форумчанина, все вірно. Тому й стараюсь не писати від особистої думки, а прагну щоб всі намагалися включити логічне мислення і навчилися самі читати новини "між рядків". Це відноситься, наприклад, до тих повідомлень, де говориться про відсторонення французьких медиків від роботи. Фактично по цій ситуації виникає 2 припущення: або це такі "дикі" медики, які заперечують сучасний розвиток медицини, або ж вони розуміють і знають щось більше. Який варіант більш логічний виберіть самі.
Точно також логічно аналізуйте матеріали, наприкоад про те, як телеканал завалили історіями про постраждалих і померлих від вакцинації, детальніше.
Ну, а якщо все ж про моє бачення й в продовження публічних матеріалів:
Ми звичайно довго можемо обговорювати що вакцини не пройшли належну кількість досліджень, у нас немає тривалого періоду спостереження за результатами, навіть за віддаленими наслідками вакцинації. Але справа навіть не в цьому, який сенс обговорювати кінцеву ланку, коли ця ситуація набагато глибша, набагато сумніша ніж хотілося б, я абсолютно переконаний в тому, хоча це моя особиста думка, що цей вірус синтезований в лабораторних умовах, і він не є природним, бо відсутній проміжний ланцюг мутації. З моєї точки зору, йде справжнісінька біологічна війна без будь-якого там військового нагнітання.
Але якщо відкинути в сторону особисті думки, деякі дані й про ускладнення:
Простежується дуже чітка позитивна кореляція про ускладнення з серцевими хворобами. Або ось живий приклад, приходить жінка зі своїм серцевим питаням, що відчула себе недобре. Уточнюючи про вакцинацію, ствердно говорить, що на днях зробила. Буквально через день у цієї жінки розвивається тетраплегія, потім поступово тетрапарез, у неї відключаються ноги, руки, страждає мова і їй буквально відразу ж ставлять діагноз гострий менінгоенцефаліт. З цим діагнозом її звичайно ж госпіталізують, через тиждень їй оформляють інвалідність, вона ледве пересувається на милицях, при цьому в діагнозі не написано, що це поствакцинальне ускладнення, а виписують як гострий менінгоенцефаліт. Думайте, що хочете, але я знаю людей у ​​яких робили щеплення і в них починали загострюватися одразу всі захворювання, або ж людина переносила інсульт, інфаркт відразу ж в короткій часовій близості після введення щеплення. Мої особисті відчуття що даний препарат, не знаю що там всередині міститься і не можу знати, але цей препарат за спостереженнями і відгуками викликає непередбачувані негативні реакції організму аж до смертельних випадків.
На цьому поки що вистачить для переварювання, потім ще доповню.
Вдячна за обґрунтовану відповідь! Дуже змістовно та цікаво було ознайомитися! :-)
*cat*

barbar
Активіст
Дякував (ла): 76 разів
Подякували: 71 раз

Повідомлення barbar » 22 вересня 2021, 15:47

Hetman писав:
22 вересня 2021, 12:08
Это скорее похоже на какую-то работу хакеров с ботофермой, все остальные посты у них набирают минимальное количество комментариев, лайков и перепостов, а тут более двести тысяч комментариев и у каждого кто-то умер после вакцинации...

IMG_20210922_153711.jpg

Hetman
Зацікавлений

Повідомлення Hetman » 22 вересня 2021, 21:45

Дуже рекомендую, і про ускладнення від уколу з ядом, і про те звідки взявся ковід, і про гру тих хто уявив себе богом: https://rumble.com/vlgoai-36049914.html
хоча на англійській, але є субтитри роійською
.

ТонуВоСнах
Постійний користувач
Дякував (ла): 307 разів
Подякували: 536 разів

Повідомлення ТонуВоСнах » 24 вересня 2021, 11:40

Официальный ответ Министерства охраны здоровья Украины по вакцинации

phpBB [video]
*cat*