Могу заказать с iherb.zepellin писав:Может в курсе, где этот зеленый кофе купить можно и почем?
Недавно две баночки заказывал знакомым. Или сам закажи - дам тебе код для скидки. Там самая выгодная цена получилась, мы по инету прошлись....
Могу заказать с iherb.zepellin писав:Может в курсе, где этот зеленый кофе купить можно и почем?
petranna писав:Привіт від мене, я хочу сказати вам, що на сайті lipovon.com є просування Lipovon. Я вирішив, що краще поділитися цим з вами!
У мене немає проблеми з побічними ефектами!olga1 писав:petranna писав:Привіт від мене, я хочу сказати вам, що на сайті lipovon.com є просування Lipovon. Я вирішив, що краще поділитися цим з вами!
Lipovon Чи є побічні ефекти в майбутньому?
Що ви думаєте про Lipovon. Чи збираєтеся ви використовувати його.olga1 писав:petranna писав:Привіт від мене, я хочу сказати вам, що на сайті lipovon.com є просування Lipovon. Я вирішив, що краще поділитися цим з вами!
Lipovon Чи є побічні ефекти в майбутньому?
Госпадє Ісусє, жаль никто этого сразу не понимаетКарина писав: Теперь пришла к выводу, что нужно просто правильно питаться - и вес уйдет лишний, и другие проблемы порешаются, ведь все болезни идут от того, что мы едим (наверное)