Вакцинация?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: Вакцинация?
больше не спорю, каждый делает свой выбор сам.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
К слову, в вакцинах много бабла не крутится. Там копейки, порядка 25,6 млрд дол.
Для сравнения, мировой рынок косметики - 532,43
А общий рынок фармы 1200 млрд.
Поэтому аргументы, что "все куплено за бабло" - такое себе. Вакцины часто в минус делают, финансируются государством почти везде, так как это вопросы здоровья нации, что в конечном счете не в деньгах.
Поэтому аргументы, что "все куплено за бабло" - такое себе. Вакцины часто в минус делают, финансируются государством почти везде, так как это вопросы здоровья нации, что в конечном счете не в деньгах.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
тсс... не порти человеку картину мираakinak писав: ↑06 листопада 2018, 14:04К слову, в вакцинах много бабла не крутится. Там копейки, порядка 25,6 млрд дол.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
а некоторые верят , что ВОЗ и правительства очень хотят нас всех спасти ...
(у них другая задача - как обуздать и управлять этими миллиардами людей...
и не допустить массового выхода нас из под контроля...)
ну ... верьте , не буду вас разубеждать...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Я, особисто "за" вакцинацію, але в нормальних умовах і якісними ліками. На даний момент, мені страшно прививати малого. Вакцина від тієї чи іншої хвороби -це маленькі часточки хвороби, якими організм заражають для вироблення імунітету. Для цього потрібно пройти огляд у чергового педіатра, потім прививати. З реформами, в поліклініці більшість дітей хворих, педіатри ж не приходять додому, тому поки вистоїш в черзі стовідсотково" наберешся позитиву" у вигляді якогось вірусу плюс вакцина. Це знущання над організмом.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Да, согласен. Плюс не только осмотр, а еще анализ крови надо сделать. У нас старшая дико не любит сдавать анализ крови, так что это та еще процедура в плане нервов, но мы прошли.bars писав: ↑06 листопада 2018, 17:06Я, особисто "за" вакцинацію, але в нормальних умовах і якісними ліками. На даний момент, мені страшно прививати малого. Вакцина від тієї чи іншої хвороби -це маленькі часточки хвороби, якими організм заражають для вироблення імунітету. Для цього потрібно пройти огляд у чергового педіатра, потім прививати. З реформами, в поліклініці більшість дітей хворих, педіатри ж не приходять додому, тому поки вистоїш в черзі стовідсотково" наберешся позитиву" у вигляді якогось вірусу плюс вакцина. Це знущання над організмом.
А чтобы не стоять в очереди, можно пойти в частный кабинет по записи, или подмазать государственного и прийти к указанному времени.
Нам в принципі "підмазувати" не підходить, поскільки нам вистачає пройтисьпо сходам на процедури, без черг, не ходячи по коридорам і через день ми хворі. А часним лікарям я не довіряю. Багато знайомих розповідали про халатність, зато понти і ціни... Он щойно побачила колишнього педіатра. Я реально безкоштовно її не дуже бажала бачити, оскільки чеки зашкалювали, інформації -ноль, зато за кожне слово" о як я вам порадила? З вас коньяк". Зараз займається "частним виходом додому. Ваши педиатри не ходять домой, а я хожу". Страшно стає...
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація: