Педиатр в Оксфорд Медикал и вообще сам центр в целом.

kate_lin
Новачок

Re: Педиатр в Оксфорд Медикал и вообще сам центр в целом.

Повідомлення kate_lin » 08 квітня 2015, 11:41

Да еще обращалась к другому врачу к гинекологу так та настояла, чтоб я 2 раза сдала анализ и еще узи - думаю раскручивают на деньги. Да еще лекарства в рецепте в основном те что можно купить в их аптеке. За деньги потраченные там за 2 анализа и узи я могла бы посетить частного гинеколога и еще даже закупить лекарства для лечения.
Ну не знаю, скільки разів не відвідували Оксфорд Медикал, у мене взагалі зауважень не було до лікарів. На рахунок аналізів, буває що робиш їх у декількох місцях і результати скрізь різняться, скоріш за все і 2 аналіза були назначені в цілях підтвердження результату

envill
Новачок

Повідомлення envill » 16 квітня 2015, 22:06

А я вот не доверяю этому центру - они больше как бизнесмены, а не врачи. Всегда предпочту пойти в захудалую государственную клинику.

svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Повідомлення svetliachok007 » 17 квітня 2015, 00:12

envill писав:А я вот не доверяю этому центру - они больше как бизнесмены, а не врачи. Всегда предпочту пойти в захудалую государственную клинику.
Не всегда так. В государственных больницах тоже куча бизнесменов. Я знаю очень хорошего частного врача и цены у него нормальные.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

fugap
Новачок

Повідомлення fugap » 02 травня 2015, 10:34

Стоматологія в цьому центрі, абсолютно не відповідає їхнім цінам, це просто бізнес і багато реклами. Дівчина молода, здається тільки рік чи два, як закінчила університет чи інтернатуру, знайомих знайома, так сказати. Більше туди не підемо, пів зарплати віддали за 1 зуб і зробили не краще ніж в кабінеті в якому завжди лікувалися. На рахунок інших спеціалістів незнаю.

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”