Порадьте масажиста для маленької дитинки

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Порадьте масажиста для маленької дитинки

Повідомлення Дельфин » 11 грудня 2014, 17:06

От вам моя історія "масажу".

Доньці було 2 місяці. Лікарі сказали - треба масаж, тонус, і так далі... Дитина не спокійна, це допоможе.
Почали ходити на масаж в дитячу поліклніку. Дитина під час масажу кричить нереально! Масажист нервується - "Успокойте своего ребенка, что он у вас такой нервный!"
Як не масаж, так муки і крики. Через тиждень зрозуміли, що так далі нема куди. Поговорили із людьми, показали іншим лікарям. Вони кажуть, що у дитини також не симетричні складки під колінами, але масаж повинен виправити це і ніжки вирівняються. Робіть масаж. Дитина просто так кричить.

Але попросила мене теща відвезти її до жінки, яка "ремонтує" спини, вставляє позвонки. Теща підняла "щось важке", і ледь ходила... Вирішла дружина поїхати з нами "за компанію", показати дитину. А раптом? А може вона щось скаже?

Послухала нас та жіночка, взяла дитину. Поклала на столик, склала ножки разом. Мала знову кричить... *facepalm
Провела рукою по спинці, по попі... похитала сумно головою... щось хрусьнуло легенько в тазобедренному суглобі, потім в поперековому відділі...

Потім каже:
- Дитину коли витягували при кесаревому розтині - взяли за одну ногу. Ножка змістилась в тазобедренному суглобі, і також викривися поперековий відділ. Зажали їй нерв. Ножка одна вже почала рости гірше за іншу ви, каже, що не бачите, що складки під колінами не однакові?
Через пару місяців я би вже вам нічим не допомогла. Вставила би на місце, але одна ножка вже була би коротша за іншу. А так рахуйте що вам повезло.

Дитина після того СПАЛА ДОБУ. Дружина її примусово будила, годувала зпросоння, і дитина так спала далі. Ніяких масажів "у спеціалістів" більше не робили. Неділі дві просто масажували легенько дома самі, як сказала та жінка. Дитина після того була спокійна і ніколи не кричала, ні при яких масажах. Ножки виросли нормальними.

Вже в дорослому віці нам отротопед сказав, що у доньки специфічні суглоби - вони еластичні. Тому лікті вигинаються більше чим повинні, в кисті рука також гнеться більше чим зазвичай, і так далі. А лікарі спочатку висмикнули їй ногу, змістили поперековий відділ, а потім зверху по цьому масажували неділю....

В кожного своя історія. Але перед тим як робити масаж встановіть ПРИЧИНУ, а також чи дасть масаж щось. Тому що прописують масаж зараз усім підряд...

До речі, в тієї жінки донька закінчила мед.інститут. Нажаль, дар відчувати спину не передався. Працює в іншій сфері її донька.
Востаннє редагувалось 11 грудня 2014, 17:10 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”