Психотерапевт у Чернівцях.Порадьте
- desperadoscv
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 43 рази
Re: Психотерапевт у Чернівцях.Порадьте
Юра вот ты пример , какой не скажу . Всему свое время, я тоже думал что это не для меня .
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман

0995544838 - Роман

- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Я не пример) Ну и плюс психологию считаю псевдонаукой. Всё, что делает эта "наука" - подгоняет паттерны поведения под любую ситуацию. При том туда, куда нужно "психологу". Бредятина же.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Да , к сожалению большинство "специалистов" не могут корректно разделить причины и следствия не перепутав члены множеств ... .
Система оценок качества тоже своя у каждого ... , как и система , определяющая степени возможностей ... .
Но тем не менее если вам кто-то советует не плевать в колодец ... то всё таки стоило бы и прислушаться ... , а не называть всё подряд "бредятиной" ... только потому что инструментов и системы определения что есть что ... на самом деле нет .
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Відомий вислів Джона Гарміна про те, що ввімкнувши навігацію - не вимикайте мозок, відноситься і до психології. Психолог, психотерапевт не зобов'язаний "вправляти мозок" клієнту, його задача підштовхнути клієнта до найбільш прийнятного рішення в складній ситуації. Звичайно, якщо там немє патології.TAZIT писав: ↑27 травня 2019, 22:34
Да , к сожалению большинство "специалистов" не могут корректно разделить причины и следствия не перепутав члены множеств ... .
Система оценок качества тоже своя у каждого ... , как и система , определяющая степени возможностей ... .
Но тем не менее если вам кто-то советует не плевать в колодец ... то всё таки стоило бы и прислушаться ... , а не называть всё подряд "бредятиной" ... только потому что инструментов и системы определения что есть что ... на самом деле нет .
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Trentemoller писав: ↑02 червня 2019, 22:19Відомий вислів Джона Гарміна про те, що ввімкнувши навігацію - не вимикайте мозок, відноситься і до психології. Психолог, психотерапевт не зобов'язаний "вправляти мозок" клієнту, його задача підштовхнути клієнта до найбільш прийнятного рішення в складній ситуації. Звичайно, якщо там немє патології.
Справжній спеціаліст все таки повинен надати інструменти для прийняття адекватних рішень , а не підштовхувати до чогось ... !
Доброго вечора можна і мені координати?
П.с я певно туплю,але я тут 30хв і теж не можу знайти як писати в приват
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
І не зможете через внутрішньофорумну політику щодо новачків … .
Хтось там зверху, дуже розумний , писав що писати можна незалежно від того новачок ти чи ні
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація: