DELETED

miryn1987
Досвідчений

Re: Лікувальне голодування. Хто практикує?

Повідомлення miryn1987 » 12 лютого 2014, 12:22

wishmaster.cv писав:Поділітся досвідом
Практикую умеренное голодание, ибо как никакой другой метод очень подходит для лечения заболеваний желудочно-кишечного тракта. Полное отсутствие пищи или сокращения ее приема до минимума дает полноценный отдых всем органам пищеварения. Как правило, это два разгрузочных дня в неделю, по ходу которых позволяю себе:
- воду
- чай или кефир
- 1 яблоко или 1 маленький йогурт
- 1 ложку меда
wishmaster.cv писав: результатами?!!!
Отличное самочувствие. Было время, когда тяжелая форма гастрита мешала вести нормальный образ жизни, но эти времена далеко позади, частично благодаря голоданию.
Востаннє редагувалось 12 лютого 2014, 12:24 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 12 лютого 2014, 12:23

nikalajka, в сыром виде, только растительная пища, ни о каком мясе речи нет, а уж тем более в термообработке.
А образ питания исключает вовсе термообработку.
Некоторые и вовсе разделяют по отдельности, впрочем есть много форумов, например http://www.monosyroedenie.ru/threads/ch ... edenie.33/

Я это прошел и знаю о чем речь, а вот против такой диеты, сможешь написать, когда сам посидишь с пару месяцев.

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 12 лютого 2014, 12:25

Дельфин писав: Не звчино, не смачно? - Так все просто справа звички.
Проблема в культе, у нас все замешано на еде

А также забываем: Есть, чтобы жить, а не жить, чтобы есть

Ну и самые сливки:
Зображення
Востаннє редагувалось 12 лютого 2014, 12:29 користувачем Сулейман, всього редагувалось 1 раз.

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 12 лютого 2014, 12:42

Дельфин писав: Це веганське, а не сироїдське.
Ну да вегатарианцы.
Востаннє редагувалось 12 лютого 2014, 12:45 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 12 лютого 2014, 12:52

Скажу про себе - весна-осінь я себе не уявляю без салатів, без зелені. Літом без фруктів-овочів. Весь цей час я не потребую нічого вареного. Звичкою залишаються перші страви. Але можу і без них, якщо заставити себе. Я себе не заставляв так жити, я навіть не знав нічого про сироїдів. А коли про них прочитав, зрозумів, що я їх розумію.

Я пророщував зерно, їв - мені сподобалось. Спокійно його їм. Виявилось, що пророщену пшеницю я перетравлюю добре - жую зерно і у мене не утворюється жвачка в роті. Я її розщеплюю. А дружина пшеницю не може перетравити. Вона все життя не їсть білий хліб - поправляється від нього. Само собою так в неї склалось - обмежує себе в хлібі. Після експерементів із пшеницею зрозуміли чому - вона пшеницю не розщеплює. Відповідно не перетравлює. Проросше жито розщеплює краще. Але також не дуже. От вона і не полюбляє мучні вироби. Проста розгадка вийшла.

Так от - їв я пропрощені злакові, і бобові. Так не звично. Бобові їв не дуже із задоволенням. А пшеницю - спокійно заміняв обідчи вечерю нею. буду робити те саме влітку знову. Потихеньку привчати себе до новихї смаків.
ЄДИНЕ, що я би не відкинув одразу це мясо. Але вялене мясо можна їсти. Вяленого багато не зїш. Тай організм, коли чистий і сильний-розщепить і його. зчасом думаю міг би спробувати відмовитись і від нього, коли б знайшов природній замінник йому. Бобові проросші поки що не можу їсти достатньо для заміни. А хорошої риби, яку можна їсти сиру, як японці - у нас нема.
Висновок - відмовитись від вареної їжі не так вже й важко. Що цікаво - при правильному для організма харчуванні, в якому є достатньо зелені, фруктів, овочів, ягід доля вареної їжі і так не більша за 30-40%. От такої.
Чому в нас піхають ці варені печені і жарені продукти - бізнес, йомайо. Не тому що нам це треба, а тому що це можна нам продати.
Востаннє редагувалось 12 лютого 2014, 12:55 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 12 лютого 2014, 18:26

Сулейман писав:nikalajka, в сыром виде, только растительная пища, ни о каком мясе речи нет, а уж тем более в термообработке.
А образ питания исключает вовсе термообработку.
я це поняв із означення
Сулейман писав: Я это прошел и знаю о чем речь, а вот против такой диеты, сможешь написать, когда сам посидишь с пару месяцев.
і в чому + ?
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 12 лютого 2014, 19:44

nikalajka писав:і в чому + ?
Ты хочешь, что бы я тебя в чем то переубеждал?
Или так спрашиваешь?

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 14 лютого 2014, 02:29

Сулейман писав:
nikalajka писав:і в чому + ?
Ты хочешь, что бы я тебя в чем то переубеждал?
Или так спрашиваешь?
"переубеждать" - в цьому смислу всякої розмови не бачу. вважаю що кожен повинен мати свою думку і навязувати її або переконувати або ще щось не варто
тому я просто питаю
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 14 лютого 2014, 03:36

Вже майже півжиття у мене лікувальна відсутність обіду взагалі ... ! Трохи менше часу намагаюся (наскільки це можливо) дотримуватися окремоїдення і по 20 страв на святах також не куштую "раді уважєнія" ... .
. . .
Почати рекомендую з того щоб відучити себе від звички запивати їжу будь чим - пийте за півгодини до або не раніше 2 годин після ... .
. . .
Востаннє редагувалось 14 лютого 2014, 03:41 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 14 лютого 2014, 10:06

wishmaster.cv писав: Скільки вам було років, коли ви вперше почали голодувати?
32
wishmaster.cv писав:Ви з першого разу, голодували 10-ть днів?
Да. Но некоторые источники рекомендуют с пол года, один раз в неделю, с утра и до утра. А после на долгий срок.
Оптимальный день среда, так как за день до и после, желательно день на салатах провести, так чтобы в организме не было тяжелой пищи.
В это день лучше провести в спортзале пару часиков.
wishmaster.cv писав:Яка була початкова вага, перед голодуванням?
83
wishmaster.cv писав:Яка пора року, найбільш підходить для цього?
Тут уже от того, как в дальнейшем питаться, если более фруктовый рацион, тогда к лету ближе, с финансовой стороны.

Ну и самое главное это вход и выход с голодания.
В зависимости от зашлакованности, самые тяжелые дней 5, дальше уже возможно и более 10 просидеть, главное воду пить, простую.

Закрито

Повернутись до “Медицина та здоров’я”