За зламаний ніс яка компенсація вас би влаштувала … ?!

За зламаний ніс яка компенсація вас би влаштувала … ?!

0. … ! … ?
2
6%
1. 1000+ грн .
1
3%
2. 5000+ грн .
1
3%
3. 10000+ грн .
2
6%
4. 25000+ грн .
1
3%
5. 50000+ грн .
13
36%
6. 100000+ грн .
4
11%
7. 200000+ грн .
2
6%
8. 500000+ грн .
2
6%
9. 1000000+ грн .
8
22%

Всього голосів: 36

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: За зламаний ніс яка компенсація вас би влаштувала … ?!

Повідомлення TAZIT » 25 листопада 2019, 13:13

kreativ писав:
25 листопада 2019, 10:22
тоже интересно, что случилось то. ты ж в оффлайне максимально безобидный человек, а тут конфликт с дракой? О_о

От тільки як правило вистачає в подібних випадках і просто наявнсті "безобідного чєловєка" … .
Хоча не можу назвати себе зручною людиною для спілкування з придурками … .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 25 листопада 2019, 18:41

Master писав:
25 листопада 2019, 11:04
так много градаций по компенсации , что тяжело сделать выбор...
ТС задействовал все 10 пунктов ! ( а было бы их 100 , то наверное и все 100 бы задействовал.
но я подумавши выбрал последний!
Нос - это важный элемент ! и он один.

В даному випадку , думаю , що десять — приблизно необхідно і достатньо … .
16 би накидав точно , а 100 — вже точно ні . Хоча якби було таке завдання , то його цілком можна і гармонійно виконати і в таких межах . Більше того , навіть в межах 10 пп можна вже використати більш точну систему і з більшим діапазоном … якщо добренько поміркувати … . :-)
Я бачу що навіть тут деякі абсолютно не розуміють просту річ : будь-яка травма як мінімум відбирає частину життя назавжди і безповоротно … навіть якщо вона проходить без подальших наслідків … !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!

Jillian
Досвідчений
Дякував (ла): 81 раз
Подякували: 243 рази

Повідомлення Jillian » 25 листопада 2019, 19:31

Таке наше законодавство. У мене теж була ситуація коли довго терпів п'яного сусіда-дебошира, а коли не витримав і пішов розбиратись то отримав в губу і в око. Сусід теж отримав. Але дві заяви до правоохоронних органів. В результаті сусід отримав лише попередження від особистого приходу дільничного, а мені прийшлось неодноразово особисто йти до дільниці і писати пояснення (плюс заява в районний відділ, плюс зняття побоїв а сусід лише заяву по пошті надіслав). Добре що дільничний був адекватний і до мене претензій не було, але я часу і нервів витратив більше ніж п'яне бидло. Нажаль у нас якось так...
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 25 листопада 2019, 23:17

TAZIT писав:
25 листопада 2019, 13:06
akinak писав:
25 листопада 2019, 12:43
Сломанный нос это легкие телесные … , так что обидчик получит штраф от силы. Ну разве что вы актер и докажете, что не можете работать.
Поэтому какую-то особую компенсацию получить вряд ли удастся.

… але при цьому можливо і в мозок загнати так , що при цьому навіть ніхто вже не кричатиме що йому боляче … .
Але початкове ставлення от саме таке як ви і описали і такий же рівень відповідальності в наших органах на всіх рівнях … .
Ви справді не вимагали би ніякої компенсації чи не захотіли би відмщення якби ви собі загорали , і хтось просто вирішив до вас підійти і лупнути в носа навіть якщо би не було ніяких фізичних наслідків … !?
І , між іншим , близько місяця+ ви точно не захочете пробігтися навіть якщо дуже кудись швидко треба … . Це важко буде доводити навіть і з артистичними даними людям котрі з цим не стикалися і мінімально не розуміють … .
Компенсацию можно требовать только с целью отозвать заявление. Если нападавшему дешевле заплатить штраф, ну или получить год условки, чем решить мирно - он не будет ничего компенсировать.
Ну если там производственная травма, то немного по другому, но опять же, сломанный нос это легкие телесные.
Я все же надеюсь, интерес чисто теоретический и нос никому не ломали? Если ошибаюсь, то сочувствую.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 25 листопада 2019, 23:47

Вообще фишка про требовать компенсацию за неподачу заявы ментам——всегда задевала мои "пацанские" чувства))
Не было раньше такого никогда))——
Сломали тебе нос——пойди и ты ему сломай))—— чтоб восстановить Равновесие в Природе))
Раньше во времена моего детства было разделение не только по районам, но еще и по дискотекам например))——
Были пацаны с Шепетовки, были с Офицерки, были с Машзавода.
Так вот——на Офицерке каждую субботу( когда была дискотека) была обязательно в программе драка))( возможно и не одна)И каждую субботу там кому—то ломали нос или еще что—нибудь))—— и никто подумать тогда не мог что с этим надо идти к ментам))Приходили через несколько недель( когда заживешь немного) и пытались тоже поломать обидчика))
Вот такой вот дикий мир)))
Это уже позже стало в порядке вещей——срубить бабла за то что заяву заберешь(((——
Не по пацански)))

пс. Ну это так))—— мысли вслух)))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 25 листопада 2019, 23:56

sergej1974007 писав:
25 листопада 2019, 23:47
Вообще фишка про требовать компенсацию за неподачу заявы ментам——всегда задевала мои "пацанские" чувства))
Сломали тебе нос——пойди и ты ему сломай))—— чтоб восстановить Равновесие в Природе))
Раньше во времена моего детства было разделение не только по районам, но еще и по дискотекам например))——
Так вот——на Офицерке каждую субботу( когда была дискотека) была обязательно в программе драка))( возможно и не одна)И каждую субботу там кому—то ломали нос или еще что—нибудь))—— и никто подумать тогда не мог что с этим надо идти к ментам))Приходили через несколько недель( когда заживешь немного) и пытались тоже поломать обидчика))
Это уже позже стало в порядке вещей——срубить бабла за то что заяву заберешь(((——
Не по пацански)))

пс. Ну это так))—— мысли вслух)))
Раньше было лучше(с) а ещё раньше - поди ещё лучше. Так можно дойти до "руской правды" где впрочем были четкие тарифы - сколько за выбитый зуб/глаз, вырванный клок бороды.

Правда, там ещё плата за жизнь лошади была больше, чем плата за жизнь смерда.

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 26 листопада 2019, 01:39

akinak писав:
25 листопада 2019, 23:17
Компенсацию можно требовать только с целью отозвать заявление …

Це якраз найгірша і неправильна "ідея" … !

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 24 грудня 2019, 23:42

sergej1974007 писав:
25 листопада 2019, 23:47
Не по пацански)))

пс. Ну это так))—
— мысли вслух)))

Коли ви вирішили з'ясувати стосунки чи точно знали куди і на що йшли … і хтось щось при цьому щось поламав — це одне , а коли ви йшли собі по вулиці і вас пляшкою по голові — це зовсім інше … !
Мені здається що якось тупо підходити до "людини" і намагатися зламати йому щось у відповідь … . Щось здається людиною ти при цьому аж ніяк не стаєш від того … . Особливо усвідомлюючи що адекватно у відповідь потрібно зламати в два рази більше … .

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 31 грудня 2019, 22:07

Сломанный нос надо немедленно вправлять, иначе он неправильно срастётся и привести его в порядок будет очень непросто. Понадобится весьма неприятная операция. И речь не столько в эстетическом дефекте морды лица, сколько в нарушении носового дыхания с последующими проблемами придаточных пазух носа.

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 31 грудня 2019, 22:18

TAZIT писав:
24 листопада 2019, 20:25
За зламаний ніс яка компенсація вас би влаштувала … за наявності непоправних наслідків і без них … ?!
Можна обрати 2 варіанти відповіді .
1 к 10 :-D
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”