Мукосат За і проти
Мукосат За і проти
Шановні!Лікарі - ревматологи і терапевти і травматологи!Поділіться вашою думкою - що таке мукосат (Белмед)? Чи достатньо ефективний чи ні???Я маю на увазі саме розчин для ін"єкцій!Дякую !
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Мукосат За і проти
Я би спробував задати це запитання на форумі лікарів.
https://www.google.com/search?client=op ... lr=lang_ru
https://www.google.com/search?client=op ... lr=lang_ru
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Дякую за пораду! Можливо хтось з форумчан має свою думку з цього питання - я маю на увазі ( не лікарів) людей,котрі лікувалися даними ліками!
як людина яка займаэться мукосатом (реалізацією,й саме Белмеда) можу сказати що на сьогоднішній день є одним з найефективнішим в своїй ціновій категоріїї хондропротектором,й відпрацьовує свою ціну на всі 100%,тільки з серйозністю потрібно ставитись до проходження курсу (2 рази на рік в залежності від діагнозу)
0954249022
0954249022
-
- Новачок
MUCOSAT (chondroitine sulfate) назначают при лечении дегенеративно-дистрофических заболеваний позвоночника и суставов (при артрозе, остеоартрозе, межпозвонковых остеоартрозах), при переломах, остеопорозах, пародонтопатиях. Мукосат эффективен в послеоперационном периоде пациентов, перенесших операции на суставах.
Востаннє редагувалось 06 січня 2021, 14:04 користувачем Белмедпрепараты, всього редагувалось 3 разів.
- Tatiana Anatoliivna
- Новачок
Можу поставити + мукосату, хороший хондропротектор, на відміну від інших. Знайома проходила курс лікування ним, ефект був. Тілки курс тривалий і потрібно періодично знову проводити курси уколів.
Стоматологічний кабінет.
вул. Головна 35 (вхід у двір), тел. 0990457117
вул. Головна 35 (вхід у двір), тел. 0990457117