Вибір акумулятора до авто
Вибір акумулятора до авто
Прийшла пора покупки нового акумулятора :( Постає питання вибору серед великої кількості марок. Хто що може підказати?
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
Re: Вибір акумулятора до авто
идешь на дубинскую, называешь марку авто, приносят со склада, платишь и забираешь гарантию. старый акб можно им в лом сдать.
Купити не проблема, проблема купити якісну АКБ
Так як за 2 роки вмерло 2 акума.
Востаннє редагувалось 26 квітня 2013, 10:12 користувачем allsoy, всього редагувалось 1 раз.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
я так брал, вторую зиму никаких проблем. может проблема в машине? у электрика был?
Був, сказав що з генератором все добре. Каже, що зараз такі акумулятори, рік - і гудбай.
Насправді модель не дуже важлива, основна вимога це сам двигун, якшо він вже старий то треба брати щось краще і дорожче, бо він любий доб'є
Ще не чув, що з пробігом у двигунів росте компресія. :)
Я б радив по ціна\якість Мутлу, Варта/Бош (брати шо дешевше, різні тільки етикетки) це добре, але останнім часом якість сильно впала, що не скажеш про ціну.
Головне з запасом по стартовому току купляти.
Я б радив по ціна\якість Мутлу, Варта/Бош (брати шо дешевше, різні тільки етикетки) це добре, але останнім часом якість сильно впала, що не скажеш про ціну.
Головне з запасом по стартовому току купляти.
На Коломыйской 1А. тел. 575-091, есть склад компании АТЛ (ТЛ -авто). Они занимаются дистрибьюцией ряда запчастей (в т.ч. аккумуляторов) по всей Украине. Они же поставляют аккумуляторы в торговые точки области и на рынки.
Чем выгодно? Гарантия от поставщика, который никогда и никуда не пропадёт. По цене - тоже можно поторговаться. Не всунут неликвид или скрытый брак, о котором знают.
Советую Westa Platinum по соотношению цена-качество, проверено на себе.
Чтобы дольше служил аккумулятор - следите за плотностью и уровнем электролита в его банках (особенно летом). Не допускайте полного разряда и не оставляйте его разряженным на долго (особенно зимой).
Чем выгодно? Гарантия от поставщика, который никогда и никуда не пропадёт. По цене - тоже можно поторговаться. Не всунут неликвид или скрытый брак, о котором знают.
Советую Westa Platinum по соотношению цена-качество, проверено на себе.
Чтобы дольше служил аккумулятор - следите за плотностью и уровнем электролита в его банках (особенно летом). Не допускайте полного разряда и не оставляйте его разряженным на долго (особенно зимой).
Не делай другим того, что не хотел бы, чтобы сделали тебе. (Конфуций, сборник трудов)
т. +38(050)583-81-03, +38(067)537-66-13 Вадим
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 673#p58673
т. +38(050)583-81-03, +38(067)537-66-13 Вадим
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 673#p58673
Ось мене дійсно цікавить взяти акумулятор в офіційного поставщика, ніж з рук. Бо гарантія з рук - це дірка від бублика. Найдуть будь-які причини, щоб не поміняти акумулятор.