Велика тема; Авто та все що з ними пов’язано.. Це ж Страховка в нашому житті
Сучасне життя важко уявити без автомобіля. Для одного це засіб пересування, для другого - цінне надбання, для третього - елемент статусу або складова комфорту. Але, у будь-якому випадку, неприємності, які можуть статися з автомобілем, завдають моральну шкоду та фінансові втрати кожному автовласнику. Несподіванки трапляються як на дорозі, так і на місці зупинки, і, на жаль, не завжди вдається їх уникнути. Якого б масштабу не були ці неприємності - від дорожньо-транспортної пригоди з незначними подряпинами до угону автомобіля - вони так чи інакше забирають наш час, настрій та гроші.
Страховка в нашому житті
Re: Страховка в нашому житті
Переваги страхової програми КАСКО 50/50:
повний страховий захист при економії для клієнта 50% страхового платежу **;
при настанні страхового випадку по часткових пошкодженнях для отримання страхового відшкодування, клієнт самостійно вирішує сплачувати другу частину вартості страхового договору чи ні, виходячи із економічної доцільності (величини збитку/величини доплати);
при викраденні чи тотальному знищенні автомобіля – клієнт отримує 100% відшкодування без доплати страхового платежу.
повний страховий захист при економії для клієнта 50% страхового платежу **;
при настанні страхового випадку по часткових пошкодженнях для отримання страхового відшкодування, клієнт самостійно вирішує сплачувати другу частину вартості страхового договору чи ні, виходячи із економічної доцільності (величини збитку/величини доплати);
при викраденні чи тотальному знищенні автомобіля – клієнт отримує 100% відшкодування без доплати страхового платежу.
Якщо в житті щось дуже любиш, або часто повторюєшь - то ВОНО приходить!Чел век писав:А на практике ваша страховка Гавно ! При пожаре и при угоне !
Страхові також різні, різні ризики, програми, та ЦІНА
Що купуємо - ТЕ маємо.
Страхування КАСКО гарантує Вам страхове відшкодування матеріального збитку, який виникає внаслідок такого:
Незаконного заволодіння автомобілем - Викрадення (угон).....
Стихійного лиха (повінь, буря, ураган та інше)
Пожежі (пожар)
Інших випадків
Только выкачивание денег с людей...У страховых компаний кто владельцы? Депутататы и их родственники...А когда в стране Украина депутат думал о народе, который его выбрал и кормит? НИКОГДА...Чел век писав:А на практике ваша страховка Гавно ! При пожаре и при угоне !
Поэтому - присоединяюсь - страховка Г А В Н О....
(сам работал 3 года в страховой конторе)
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Поделюсь своим опытом.
В Донецке 2 года подряд машина была застрахована, было 2 ДТП мелких - выплатили.
В Черновцах решил не страховать, ну из-за курса, войны и всего такого. А потом сосед попал в ДТП конкретно (он стоял на светофоре, сзади в него въехал бусик и смял об впереди стоявшую машину). В итоге ОСАГО - 50к делится между соседом и впереди стоявшей машиной, а авто соседа идет на метал фактически. Ну хорошо что все живы. Я через пару дней после рассказа пошел и сделал каско.
И как на зло, спустя 3 недели, в Болгарии, ушатал об клумбу правый бок. Немного переживал, что мне не выплатят (из-за того что заграница, гаи не вызывал, виноват только я) но выплатили, все ок.
Так что в целом у меня опыт страхования позитивный - выплачивали 3 раза, разбирался не долго (2 недели максимум), каждый раз размер выплаты был больше, чем я платил за страховку.
В Донецке 2 года подряд машина была застрахована, было 2 ДТП мелких - выплатили.
В Черновцах решил не страховать, ну из-за курса, войны и всего такого. А потом сосед попал в ДТП конкретно (он стоял на светофоре, сзади в него въехал бусик и смял об впереди стоявшую машину). В итоге ОСАГО - 50к делится между соседом и впереди стоявшей машиной, а авто соседа идет на метал фактически. Ну хорошо что все живы. Я через пару дней после рассказа пошел и сделал каско.
И как на зло, спустя 3 недели, в Болгарии, ушатал об клумбу правый бок. Немного переживал, что мне не выплатят (из-за того что заграница, гаи не вызывал, виноват только я) но выплатили, все ок.
Так что в целом у меня опыт страхования позитивный - выплачивали 3 раза, разбирался не долго (2 недели максимум), каждый раз размер выплаты был больше, чем я платил за страховку.