Є величезне прохання до форумчан: ПІДКАЖІТЬ де краще і недорого переобладнати машинку у пасажира? Чернівці чи Бердичів? Бюджет до 500 у.о.
Переобладнання з вантажного авто у пасажир Де краще????
Переобладнання з вантажного авто у пасажир Де краще????
Придбав собі Опель комбо у грузовому варіанті. Поки проходжу всі митні процедури та ставлю на облік.
Є величезне прохання до форумчан: ПІДКАЖІТЬ де краще і недорого переобладнати машинку у пасажира? Чернівці чи Бердичів? Бюджет до 500 у.о.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Re: Переобладнання з вантажного авто у пасажир Де краще????
Знайомий робив у Бердянську (чи може в Бердичеві). Сказав, що в 1.5-2 рази менше грошей. Робили за один робочий день
Бог там, де всім добре.....
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Бердичів. Порівняно дешево, якісно, широкий вибір оббивки, салонів, автокрісел. Все під руками. Багато знайомих там робили. Якістю і ціною задоволені.bandera77 писав:Знайомий робив у Бердянську (чи може в Бердичеві). Сказав, що в 1.5-2 рази менше грошей. Робили за один робочий день
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Бердичев уже давно хреново делает. Любой перекупщик который гоняет машины это подтвердит.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
ну там не одна контора как бы, я например доволенTweak писав:Бердичев уже давно хреново делает. Любой перекупщик который гоняет машины это подтвердит.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
якщо дешевше - однозначно Бердичів.
якщо якісно - в мене кум переобладнує. правда якість і грошей вимагає більше
вибирати тобі. якщо собі і надовго - не скупися. якщо на продаж - Бердичів
ну і в 500 баксів важко буде вписатися навіть у Бердичеві(треба розраховувати приблизно на 650-700)
ну і в 500 баксів важко буде вписатися навіть у Бердичеві(треба розраховувати приблизно на 650-700)
про Бердичів. 3 знайомих обшивали там буси(у всіх Віваро). не на одній фірмі. через певний час в 2-х впав потолок і почали відставати обшивки, в третього відпало вікно. потім всі тут в Чернівцях переробляли. тут як повезе і як заплатиш. в принципі жаліються ті, хто старався все по дешевше зробити
Контакти кума будь-ласка В ППFrimen099 писав:якщо дешевше - однозначно Бердичів.
- joey
- Зацікавлений
- Контактна інформація:
Коли я переобладнував, я нарахував 32 контори, але ціни у всіх були +- однакові, щоб не створювати конкуренцію. Зробили добре за 700 дол., пройшло 4 роки і 55 тис. км. проблем нема. Завжди треба дивитись і слідкувати, як вам роблять. Я бачив як у віваро клали мінвату і казали, що це "дорога німецька шумоізоляція" і ще лишати свою машину на тиждень два я би не став.
РЕПЕТИТОР АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ http://www.repetitor.cv.ua
тел. моб. 066 655 37 40 Ілля
Я в контакте http://vk.com/englishwithpleasure?z=albums163624221
тел. моб. 066 655 37 40 Ілля
Я в контакте http://vk.com/englishwithpleasure?z=albums163624221
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Ну так який перекуп буде робити якісно/дорожче для подальшого перепродажу. Там говориш що для себе, відповідно підбираються кращі матеріали, і хлоп'ята працюють зовсім по-іншому. І там купа тих майстрів. Так що вибір є.Tweak писав:Бердичев уже давно хреново делает. Любой перекупщик который гоняет машины это подтвердит.