выбор мопеда
Re: выбор мопеда
Пропоную НЕ видаляти цю тему а через 1 рік коли мужик купить собі китайця щоб він написав свої враження)))))))
Тему можна не видаляти, але по більшості питань, які мною було задано, я відповіді не отримав. Я, чесно кажучи, не розумію чому всім легше написати "не бери китайця" замість того, щоб прокоментувати чи табуретка підходить до моїх потреб чи прокоментувати який об’єм варто взяти. Тому не факт, що взагалі щось буду купляти, і мотивації віписуватись тут тоже не багато. Дякую всім, что відписав щось по суті справи.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Что касается объема то чем больше тем лучше и не за мощности, а за того что движки чем выше кубатура имеют больший ресурс.kol писав:Тему можна не видаляти, але по більшості питань, які мною було задано, я відповіді не отримав. Я, чесно кажучи, не розумію чому всім легше написати "не бери китайця" замість того, щоб прокоментувати чи табуретка підходить до моїх потреб чи прокоментувати який об’єм варто взяти. Тому не факт, що взагалі щось буду купляти, і мотивації віписуватись тут тоже не багато. Дякую всім, что відписав щось по суті справи.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
-
theoretic
- Активіст
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
Як ти подивишся на месседж раніше, то побачиш що це стосувалося того що не всьо старе є ідеальне. Чи скажеш що віто не гниють???Чел век писав:Позорне Віто від Мерса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Невье***нное Гели или Джили от Сяо-Ляо :D
В мене був viper matrix 50cm 2008р Пройшов обккатку 1500км не більше 40км після чого пройшов ще 40тис км без ремонту! Такщо якщо до китайся відноситись норм то і служити буде теж нормально!!! :)kol писав:Тему можна не видаляти, але по більшості питань, які мною було задано, я відповіді не отримав. Я, чесно кажучи, не розумію чому всім легше написати "не бери китайця" замість того, щоб прокоментувати чи табуретка підходить до моїх потреб чи прокоментувати який об’єм варто взяти. Тому не факт, що взагалі щось буду купляти, і мотивації віписуватись тут тоже не багато. Дякую всім, что відписав щось по суті справи.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Японские двигателя 400+ кубов при бережном обращении но с нашим топливом ходят в лучшем случае до 50тыс. 40тыс на вайпере 50 ке гнусная ложь.Чел век писав:ЧТО ЧТО А ВАЙПЕР 40 ТИЩЬ
Востаннє редагувалось 01 квітня 2014, 12:56 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
Ну хочте невірте!!! Написав скільки проїхав! І нулики я добре написав!!!!Sl@vcheg писав:Японские двигателя 400+ кубов при бережном обращении но с нашим топливом ходят в лучшем случае до 50тыс. 40тыс на вайпере 50 ке гнусная ложь.Чел век писав:ЧТО ЧТО А ВАЙПЕР 40 ТИЩЬэто даже в теории не реально. Автор поста или нолик лишний дописал или со вчера первое апреля начал отмечать :)
ХМ.....И нафиг продал Вайпера?)
а теперь я роскажу о Вайперах тебе)))так сказать розвею 40 тысячные мечты )))
Друг мой продал Хонда дио - купил Вайпера 150кубов б.у - состояние идеальное ....3 месяц начал нафиг ломатся
Дядя мой себе взял Вайпера - новый мопедик ,полгода и опа опа опа !!!
муж бывшей одноклассницы купил нового Вайпера ,и быстро пожалел об этом !!!
Мой кореш купил Вайпера ,2 года ездит на нем,ремонтирует только и Вайпер едет только вниз ,вверх не тянет)
Друг мой продал Хонда дио - купил Вайпера 150кубов б.у - состояние идеальное ....3 месяц начал нафиг ломатся
Мой кореш купил Вайпера ,2 года ездит на нем,ремонтирует только и Вайпер едет только вниз ,вверх не тянет)
Востаннє редагувалось 01 квітня 2014, 23:12 користувачем Чел век, всього редагувалось 1 раз.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
От і я про що писав у постах вище. Але чоловік хоче Вайпер) Хай купить, місяць порадіє.Чел век писав:ХМ.....И нафиг продал Вайпера?)