Чи потрібно Доручення на Авто?

Юрий Анатолич
Активіст

Re: Чи потрібно Доручення на Авто?

Повідомлення Юрий Анатолич » 21 липня 2013, 13:54

Dj-Rembrand писав:
jurij123456 писав:правильно буде якшо тех паспорт переофрмити на себе.бо я чув багато історій шо через деякий час продавці писали заяви шо вних вкрали це авто.так шо подумайте чи варто економити 300$
А як переоформити,якщо доручення немає і власник не виходить на звязок,або взагалі за кордоном?
Надо было думать перед покупкой... А если хозяин умрёт - машина наследникам перейдет.
L'exactitude est la politesse des rois.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 21 липня 2013, 14:22

Надо было думать перед покупкой... А если хозяин умрёт - машина наследникам перейдет.[/quote]
Якщо власник не дай Бог помре,то машина на той час вже на свалці буде,а наслідники на ній їхати відмовляться.Це ж не БМВ,старий ніссан 80-х років.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 21 липня 2013, 14:23

Я зрозумів одне,що в цій ситуації потрібно боятись не ДАЇ,а власників.

Юрий Анатолич
Активіст

Повідомлення Юрий Анатолич » 21 липня 2013, 23:38

Бояться нужно наше государство с его частыми изменениями в законах и др. актах. Из всего флуда что тут написали запомните главное: покупать машину нужно по договору, у нотариуса с переоформлением техпаспорта на себя..
L'exactitude est la politesse des rois.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 22 липня 2013, 07:45

Юрий Анатолич писав:Бояться нужно наше государство с его частыми изменениями в законах и др. актах. Из всего флуда что тут написали запомните главное: покупать машину нужно по договору, у нотариуса с переоформлением техпаспорта на себя..
А що хіба так можливо,якщо першого власника немає,я Вам кажу про свою ситуацію,так як авто я не купляв а міняв ключ на ключ,але не з власником а з десятим так названим власником,міняв по тій причині без доручення,що його відмінили.Як би не відміняли то я б і не міняв.А так мені байдуже,машина ж не мільйон коштує,а в кого мільйон то я думаю що він таке гім..но б не взяв,та ще й без переоформлення.Дякую за коментарі,з цим законом все ясно. *tanksyou*

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”