.

inkognito
Активіст
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 10 разів

Re: Знающие, объясните пожалуйста по количеству мест в груз.

Повідомлення inkognito » 24 липня 2013, 16:00

Скажіть хто в курсі а якщо в доках написано 9 місць з водієм а насправді 8 проблеми можуть бути?

electron
Постійний користувач

Re: Знающие, объясните пожалуйста по количеству мест в груз.

Повідомлення electron » 24 липня 2013, 17:11

inkognito писав:Скажіть хто в курсі а якщо в доках написано 9 місць з водієм а насправді 8 проблеми можуть бути?
Ви Це читали?
electron писав: А можна НПА в якому сказано, що зняти сідушку це переобладнання? Чи це так просто хтось десь казав???
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/3353-12/page2 От в ЗУ Про дорожній рух читаємо
Стаття 32. Основні вимоги щодо переобладнання
транспортних засобів

Переобладнання транспортних засобів, тобто зміна типу або
марки (моделі), призначення чи параметрів конструкції транспортних
засобів, що перебувають в експлуатації, шляхом установки кабіни,
кузова чи їх деталей, спеціального обладнання і номерних
агрегатів, не передбачених нормативно-технічною документацією на
даний транспортний засіб, повинно відповідати правилам, нормативам
і стандартам України.
Я там про зменьшення кількості місць не бачу.
Подумайте самі в Україні продаються купа марок легкових авто в яких салони трансформери, сідушки можна поміняти місцями, знати, поставити... Віано мають салазки по яких сідушки їздять вперед назад, можна їх зняти за пару хвилин.
Зробіть собі виписку з ЗУ про дорожній рух і показуйте дайцям. Тому що будуть деякі маятись фігнею. Але в законі сказано саме про встановлення, а не про знімання, знявши 1 сіфдушку Ви не зміните ні марку ні, ні модель, ні тип ТЗ . Тому варто просто впевнено відповідати дайцям, з посиланням на ЗУ Про дорожній рух.
Мене пробували розвести на наявність в легковому вантажнопасажирському Віто перегородки (в мене немає). Я просто попросив показати куди в авто з 9 місцями втулити перегородку? *facepalm Також нагадав що ТП малював не я, а якийсь працівник МРЕО. ;) Даєць почав нести ахінею, що я маю поїхати і зробити ще одне переобладнання уже в чистого пасажира *facepalm Але про штраф не згадував 8-)
Востаннє редагувалось 24 липня 2013, 17:33 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”