.
Re: Знающие, объясните пожалуйста по количеству мест в груз.
Ви Це читали?inkognito писав:Скажіть хто в курсі а якщо в доках написано 9 місць з водієм а насправді 8 проблеми можуть бути?
Зробіть собі виписку з ЗУ про дорожній рух і показуйте дайцям. Тому що будуть деякі маятись фігнею. Але в законі сказано саме про встановлення, а не про знімання, знявши 1 сіфдушку Ви не зміните ні марку ні, ні модель, ні тип ТЗ . Тому варто просто впевнено відповідати дайцям, з посиланням на ЗУ Про дорожній рух.electron писав: А можна НПА в якому сказано, що зняти сідушку це переобладнання? Чи це так просто хтось десь казав???
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/3353-12/page2 От в ЗУ Про дорожній рух читаємоЯ там про зменьшення кількості місць не бачу.Стаття 32. Основні вимоги щодо переобладнання
транспортних засобів
Переобладнання транспортних засобів, тобто зміна типу або
марки (моделі), призначення чи параметрів конструкції транспортних
засобів, що перебувають в експлуатації, шляхом установки кабіни,
кузова чи їх деталей, спеціального обладнання і номерних
агрегатів, не передбачених нормативно-технічною документацією на
даний транспортний засіб, повинно відповідати правилам, нормативам
і стандартам України.
Подумайте самі в Україні продаються купа марок легкових авто в яких салони трансформери, сідушки можна поміняти місцями, знати, поставити... Віано мають салазки по яких сідушки їздять вперед назад, можна їх зняти за пару хвилин.
Мене пробували розвести на наявність в легковому вантажнопасажирському Віто перегородки (в мене немає). Я просто попросив показати куди в авто з 9 місцями втулити перегородку?

Востаннє редагувалось 24 липня 2013, 17:33 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.