Электрика Renault Espace 4 2008г.

bukovynec
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 20 разів

Re: Электрика Renault Espace 4 2008г.

Повідомлення bukovynec » 11 лютого 2021, 16:34

З початку в того еспейса який міжсервісний інтервал був ? 30т.км раз у два роки ?
Як часто потрібно коритуватись навігацією ? Якщо 2-3 рази в рік, можна і звичайний навігатор, або смартфон використати.
Ричаги які там? Нерозбірні? Часто по бруківці потрібно їздити ?
Блок управління кліматом на дверях захищений від води?
Те що мотор типу надійний так і є. У нас був трафік 2.0дці на 115коней, куплений з пробігом близько 170ткм. На пробізі в 300т.км був ремонт чи заміна форсунок(не пам'ятаю точно). Після ремонту проїхали ще біля 15т.км і продали. Перекупи підфарбували пороги, полірнули, перешили салон, наклеїли наклейок, скрутили пробіг до 240 і продали, досить швидко. Але трафік популярне авто на відміну від еспейса...
ЕБУ двигуна перепрошивали тут: 48.27927554569579, 25.909569565989393 , у майстра авто рено еспейс.
З мінівенів мені більше подобається пежо 807, сітроен с8(там зсувні двері, в деяких комплектаціях навіть електро), двигуни із звичайними форсунками. Немає ,,бороди,, в салоні, можна з місця водія пересіти на задній ряд, переднє пасажирське сидіння.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 956 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 11 лютого 2021, 16:50

Вот вам готовое решение, втыкаете приличный 2дин майфун вместо где стоит навигация. Мафуны на Андройде в районе 200баксов идут приличного качества с выносной антенной навигации и кучей бонусов типа ВАЙ Фай, шустрой работой, возможность подключить ЕЛМ327 и вывести показатели на экран.
Зображення
phpBB [video]
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 134 рази

Повідомлення rrp1 » 11 лютого 2021, 18:24

С телевизором еще можно, а с навигатором не очень удобно заглядывать вниз чтобы например посмотреть по какой полосе ехать чтобы повернуть в нужном направлении в большом городе, да и у меня например в бордачек закачивает холодный воздух с радиатора кондиционера и можно там прохлаждать бутылки с водой, из многих мест которые я пробовал самое удобное это зеркало с навигатором, на него не попадает солнце и видно всем, на окне если прикрепить то летом на солнце может так нагреть что экран отклеивается, или штатное место тоже нормальное, но в версии без навигатора там находятся часы и экран магнитолы.
Хотя может в еспейсе и можно разместить навигатор даже на крышке мини бордачков например, у меня сценик, там на месте этих ящичков климат контроль и магнитола находится

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 11 лютого 2021, 18:47

PetroS писав:
11 лютого 2021, 15:33
У нас может и нет, но за границей....не могу утверждать. В сервис книге одного из авто есть запись за январь месяц 2020 года. Авто из Швейцарии.
Не хочу розчаровувати, але я б не довіряв цьому запису, швидше всього він неправдивий. Ця печатка набірна (у мене теж десь така є :-) ), тобто можна набрати на ній любий текст який потрібно і зазвичай ніхто так детально не розписує на сервісі роботи і запчастини - вони проставляють відмітку який саме сервіс зроблено згідно регламенту.
Отака х...ня, малята

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”