Чи потрібна віза чи закордонний паспорт в Молдову?
Re: Чи потрібна віза чи закордонний паспорт в Молдову?
Зеленка не вопрос- если только на Молдову, то официальная цена 309 грн. (могу сделать).
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
а це для чого?kol писав:Зеленка не вопрос- если только на Молдову, то официальная цена 309 грн. (могу сделать).
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Это страховка ответственности водителя при выезде за границу, типа нашей цивилки. Без нее не выпустят\не впустят. Для Молдовы и Беларуси стоит 309 грн., если другие страны, то - 424 грн. Могу выписать.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
і на скільки часу вона дається?kol писав:Это страховка ответственности водителя при выезде за границу, типа нашей цивилки. Без нее не выпустят\не впустят. Для Молдовы и Беларуси стоит 309 грн., если другие страны, то - 424 грн. Могу выписать.
15 днів. Можна на довший термін, але, відповідно, дорожче.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
це що маючи польську страховку з візою польською,плюс страховка на авто польське і зелена карта,нафіга це все?kol писав:15 днів. Можна на довший термін, але, відповідно, дорожче.
А я звідки знаю, нафіга воно вам? Молдавськім митникам і прикордонникам треба, бо у них такий закон. Польська віза до Молдови, як зайцю стопсигнал. Я ж не знаю, що у вас за "польська страховка", що за "страховка на польське авто" і т.п.
Ви спитали які документи необхідні, щоб їхати в Молдову "туди-назад" (до речі, це не "транзит"). Я вам відповів, що лише закордонний паспорт. Як виявилось, ви хочете їхати на машині. Для машини потрібна Зелена карта. Якщо хочете, то можу виписати, не хочете- купите на кордоні може по такій же ціні, а може і ні.
Ви спитали які документи необхідні, щоб їхати в Молдову "туди-назад" (до речі, це не "транзит"). Я вам відповів, що лише закордонний паспорт. Як виявилось, ви хочете їхати на машині. Для машини потрібна Зелена карта. Якщо хочете, то можу виписати, не хочете- купите на кордоні може по такій же ціні, а може і ні.
Последний раз ехал в феврале этого года. Нужен загран-паспорт. Зеленую карту брали на 15 дней на границе 210 грн+35 грн экологический сбор. ВСЕ.