Цена доверенности и переоформления авто

yura_cv
Досвідчений
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 26 разів
Контактна інформація:

Re: Цена доверенности и переоформления авто

Повідомлення yura_cv » 03 жовтня 2013, 21:14

Как по мне случай проблемы с доверками наверно не редкость...
короче купил я года 4 назад ваз 2107 2005года поездил на ней 3 года и продал написав тоже доверку и вот буквально неделю назад звонит тот покупатель и заявляет что я ему продал авто которое находилось под арестом(это оказалось правдой, хотя сам того незнал и проехал на нем 3 года) и вотего остановили и забрали на штраф площядку в итоге он заплатил штрафы первого хозяина и штраф площядку + на лапу! в общем 4000грн и сейчас он хочет чтоб яму вернул эту сумму, если я отказываюсь(я конечно же отказалса) то грозится подать в суд за мошенничество...
кто знает как сделать и чем это все грозит???

Astronom
Постійний користувач

Повідомлення Astronom » 03 жовтня 2013, 21:59

yura_cv писав:Как по мне случай проблемы с доверками наверно не редкость...
короче купил я года 4 назад ваз 2107 2005года поездил на ней 3 года и продал написав тоже доверку и вот буквально неделю назад звонит тот покупатель и заявляет что я ему продал авто которое находилось под арестом(это оказалось правдой, хотя сам того незнал и проехал на нем 3 года) и вотего остановили и забрали на штраф площядку в итоге он заплатил штрафы первого хозяина и штраф площядку + на лапу! в общем 4000грн и сейчас он хочет чтоб яму вернул эту сумму, если я отказываюсь(я конечно же отказалса) то грозится подать в суд за мошенничество...
Який продаж? Ви, що продавали?... *mail* Ви просто передовірили право на управління(продаж...) авто! Нехай доводить, що Ви йому щось продавали...знаходить свідків,розписки...оплачує судову тяганину... *gun* Перестрахуйтеся консультацією у хорошого юриста...Вдачі!

ser-ga
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення ser-ga » 03 жовтня 2013, 22:05

неприятная история...думаю вина каждого есть,что доказывать :?: но поставте себя на его место :evil:
неприятная история,но знаю на базаре калине в будке можно пробить машину вроде50грн,что да как,сам правда не воспользывался *scratch*

yura_cv
Досвідчений
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 26 разів
Контактна інформація:

Повідомлення yura_cv » 03 жовтня 2013, 22:32

ser-ga писав:неприятная история...думаю вина каждого есть,что доказывать :?: но поставте себя на его место :evil:
неприятная история,но знаю на базаре калине в будке можно пробить машину вроде50грн,что да как,сам правда не воспользывался *scratch*
там еще такая мелочь вышла что он пару месяцев назад хотел ее снять с учета и узнал про арест. но вместо того чтоб позванить мне и решить эту проблему мирно так как можно доказать право на авто и снять арест без уплаты штрафов. он продолжил ездить пока не забрали авто...

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 04 жовтня 2013, 09:07

а для выезда за границу нужна доверенность?

ser-ga
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення ser-ga » 04 жовтня 2013, 09:45

В доверенности вроде указывается"с правом выезда за границу"(глану в своей)думаю наши на таможне спросят доверенность,для оформления временного выезда...
Вот интересное http://bespredeldai.at.ua/news/za_grani ... -04-05-309
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2013, 09:55 користувачем ser-ga, всього редагувалось 1 раз.

RaNsiD
Активіст
Подякували: 4 рази

Повідомлення RaNsiD » 08 жовтня 2013, 10:49

strikerdnb писав:
Astronom писав:Доручення можна в будь-який час анулювати...і Ви навіть знати не будете... а якщо не дай Бог померає надавач довіренності, то авто переходить у спадок НЕ ВАМ....а дружині, дітям, родичам....
не пугайте людей, покупал больше 10 машин, и все по доверенности, никто ничего не аннулировал и слава Богу не умирал. Риск есть, не спорю, но это очень раздуто, было наверное пару случаев и теперь всех этим пугают.
Снимать с учета обязательно только если машина среднего или премиум класса, а если она стоит до 5000, то дарить этим мудозвонам в гаи и мрео 500 баксов не рентабельно.
І я так думаю

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1824 рази
Подякували: 431 раз
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 17 жовтня 2013, 16:54

Перереєстрація автомобіля. Що по чому?

Для покупки автомобіля, оформлення спадщини, будь-якої перереєстрації автомобіль необхідно поставити на облік до підрозділу Державтоінспекції - Міжрайонного регістраціоннно-екзаменаційного відділу.

Раніше, поставити автомобіль на облік у МРЕВ можна було тільки за місцем проживання. Але з 20 червня 2012 року в Києві почали роботу два МРЕВ, в яких власники транспортних засобів, незалежно від місця їх реєстрації та проживання, можуть поставити своє авто на облік, отримавши номерні знаки тих регіонів, де вони офіційно зареєстровані.

Згідно з Законодавством України, процедура реєстрації не повинна тривати більше трьох днів. Але відправляючись в МРЕВ, переконайтеся, що всі документи на руках, інакше даремно витраченого часу не уникнути:

• паспорт та ідентифікаційний код

• транзитні номери

• техпаспорт

• виписку про зняття авто з обліку

• поліс ОСАГО

• документ, що підтверджує придбання автомобіля (купівля авто, спадкову справу).

Коли всі документи зібрані, Вам необхідно вирушити в МРЕВ і подати заяву встановленого зразка про постановці автомобіля на облік. Далі Вам необхідно буде оплатити обов'язкові платежі і проїхати до посту експерта на звірку номерних агрегатів (останнє необхідно лише в тому випадку, якщо автомобіль купується б / у). На завершення залишається звернутися в реєстраційне вікно з необхідними документами, оплаченими квитанціями і отриманими довідками, тільки після цього Ви отримуєте заповітний новий техпаспорт і державні номерні знаки.

При оформленні нового техпаспорта, є можливість вписати в документ двох осіб, які матимуть право управляти Вашим автомобілем. Для цього необхідно подати заяву та копії документів обраних людей.

Отже, давайте підведемо ціновий підсумок витрат на перереєстрацію авто:
Вкладення
Перереєстрація авто.JPG

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1824 рази
Подякували: 431 раз
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 17 жовтня 2013, 17:07

Реєстрація автомобіля: як проходить, скільки коштує :arrow:

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 17 жовтня 2013, 19:30

yura_cv писав:Как по мне случай проблемы с доверками наверно не редкость...
А он куда ЛОХ смотрел когда покупал?Нада было проверять..Отправь его к первому хазяину.

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”