Питання з приводу продажу другого авто за рік
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 11 разів
Питання з приводу продажу другого авто за рік
Продав авто в січні 2022 року. Купив інший автомобіль і в зв'язку з обставинами прийшлось знову продати у вересні через генеральну довіреність на півроку, діє до лютого 2023 року. Автомобілі були на мене оформлені. Питання, мені прийдеться заплатити 5% + 1.5% воєнного збору, бо це буде вважатися другим продажем за рік? чи покупець буде платити додатковий податок при переоформленні автомобіля на себе в сервісному центрі МВС? Дякую.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Re: Питання з приводу продажу другого авто за рік
У всіх документах при продажу по дорученню буде фігурувати власник авто, тобто ви (в договорі продавцем будете ви, а той хто продає по дорученню просто від руки пише в договорі ПО ДОРУЧЕННЮ). Я пару днів назад продав авто по дорученню і мене питали чи це перший продаж власника авто.
-
- Зацікавлений
мене також питали чи це перший продаж, але я забув, що перший автомобіль переоформили в січні 2022 року, при тому, що продав я його у кінці 2021. І тільки через пару днів згадав цей нюанс. Значить потрібно сказати новому власнику, щоб переоформляв авто в січні 2023 року, щоб не було додаткових платежівTweak писав: ↑03 вересня 2022, 09:50У всіх документах при продажу по дорученню буде фігурувати власник авто, тобто ви (в договорі продавцем будете ви, а той хто продає по дорученню просто від руки пише в договорі ПО ДОРУЧЕННЮ). Я пару днів назад продав авто по дорученню і мене питали чи це перший продаж власника авто.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Да, так і треба робити.simo_hayha писав: ↑03 вересня 2022, 09:54мене також питали чи це перший продаж, але я забув, що перший автомобіль переоформили в січні 2022 року, при тому, що продав я його у кінці 2021. І тільки через пару днів згадав цей нюанс. Значить потрібно сказати новому власнику, щоб переоформляв авто в січні 2023 року, щоб не було додаткових платежів
-
- Активіст
- Дякував (ла): 13 разів
- Подякували: 6 разів
Все вірно!simo_hayha писав: ↑03 вересня 2022, 09:54мене також питали чи це перший продаж, але я забув, що перший автомобіль переоформили в січні 2022 року, при тому, що продав я його у кінці 2021. І тільки через пару днів згадав цей нюанс. Значить потрібно сказати новому власнику, щоб переоформляв авто в січні 2023 року, щоб не було додаткових платежів
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1640 разів
А який процент налогу треба платити з другого продажу, хто знає?
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
-
- Зацікавлений
5% від середньої вартості авто + 1.5% військовий збір