Хах.Не смішно.Я подивився на це все і перехоів,бу чекати кращих часів на іномарку хорошу,а зараз буду заробляти,скільки зароблю і зможу виділити на авто,стільки і виділю,а далі час покаже.Печально це все.Comrad писав:тоді вже не дні, в години, хвилини лічіть :D заїхав на 30 хвилин, значить у вас ще зеленої карти на 14 днів, 23 години і 30 хвилинDj-Rembrand писав:Хіба що один вїзд і виїзд то один день,а потім через 10днів,то вже буде другий день в зеленій карті,а так якщо заїхав і втойже час виїхав і від того дня пішов відлік часу п'ятнадцять днів,а я вдома то не цікаво.
Чи потрібна віза чи закордонний паспорт в Молдову?
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Re: Чи потрібна віза чи закордонний паспорт в Молдову?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
ну так, як ти написав, так я прокоментував. не знаю, може є якість варіанти, якось обходять цю зелену карту, але я з таким не стикався, і не дуже хочу грати в такі ігри з нашою державою. на укр номерах мені спокійніше.Dj-Rembrand писав:Хах.Не смішно.Я подивився на це все і перехоів,бу чекати кращих часів на іномарку хорошу,а зараз буду заробляти,скільки зароблю і зможу виділити на авто,стільки і виділю,а далі час покаже.Печально це все.
а так-то, дійсно не смішно. в наш час при курсі долара в 13-14 і наших доходах/витратах дуже складно накопичувати хоч якісь копійки((
Востаннє редагувалось 09 вересня 2014, 18:01 користувачем Comrad, всього редагувалось 1 раз.
Так сделай зеленую карту на целый год, на Молдову стоит около 75 евро.Dj-Rembrand писав: Я просто хотів пригнати авто з польщі і що 10днів поки в дома до мамалиги їздити на митницю,так як мені не далеко,але то дофіга буде коштувати,саме авто фігня,тех.огляд в польщі,страховка і ще тут зелена карта що 15 днів,то буде не вигідно.Передумав до кращих часів.