Чи потрібна віза чи закордонний паспорт в Молдову?

Dj-Rembrand
Досвідчений

Re: Чи потрібна віза чи закордонний паспорт в Молдову?

Повідомлення Dj-Rembrand » 09 вересня 2014, 17:13

Comrad писав:
Dj-Rembrand писав:Хіба що один вїзд і виїзд то один день,а потім через 10днів,то вже буде другий день в зеленій карті,а так якщо заїхав і втойже час виїхав і від того дня пішов відлік часу п'ятнадцять днів,а я вдома то не цікаво.
тоді вже не дні, в години, хвилини лічіть :D заїхав на 30 хвилин, значить у вас ще зеленої карти на 14 днів, 23 години і 30 хвилин :lol:
Хах.Не смішно.Я подивився на це все і перехоів,бу чекати кращих часів на іномарку хорошу,а зараз буду заробляти,скільки зароблю і зможу виділити на авто,стільки і виділю,а далі час покаже.Печально це все.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 09 вересня 2014, 17:59

Dj-Rembrand писав:Хах.Не смішно.Я подивився на це все і перехоів,бу чекати кращих часів на іномарку хорошу,а зараз буду заробляти,скільки зароблю і зможу виділити на авто,стільки і виділю,а далі час покаже.Печально це все.
ну так, як ти написав, так я прокоментував. не знаю, може є якість варіанти, якось обходять цю зелену карту, але я з таким не стикався, і не дуже хочу грати в такі ігри з нашою державою. на укр номерах мені спокійніше.
а так-то, дійсно не смішно. в наш час при курсі долара в 13-14 і наших доходах/витратах дуже складно накопичувати хоч якісь копійки((
Востаннє редагувалось 09 вересня 2014, 18:01 користувачем Comrad, всього редагувалось 1 раз.

Чел век
Постійний користувач

Повідомлення Чел век » 09 вересня 2014, 21:18

Идите воруйте )

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 10 вересня 2014, 09:36

ты еще предложи флагом помахать каким-то)))

Dimich
Досвідчений

Повідомлення Dimich » 10 вересня 2014, 13:09

Dj-Rembrand писав: Я просто хотів пригнати авто з польщі і що 10днів поки в дома до мамалиги їздити на митницю,так як мені не далеко,але то дофіга буде коштувати,саме авто фігня,тех.огляд в польщі,страховка і ще тут зелена карта що 15 днів,то буде не вигідно.Передумав до кращих часів.
Так сделай зеленую карту на целый год, на Молдову стоит около 75 евро.

Відповісти

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”