галогенова лампочка Н4
- Александр_ua
- Активіст
- Дякував (ла): 4 рази
галогенова лампочка Н4
ссилка на фото https://www.google.com.ua/search?q=%D0% ... B730%3B689
проблема така, згоріла одна лампочка, і ближнє, і дальне світло, цікавить чи можна десь купити по штучно, чи можливо в когось така сама біда була і може продати ту шо робоча, буду вдячний за інфу
проблема така, згоріла одна лампочка, і ближнє, і дальне світло, цікавить чи можна десь купити по штучно, чи можливо в когось така сама біда була і може продати ту шо робоча, буду вдячний за інфу
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Re: галогенова лампочка Н4
Друга довго не проживе. Купуй пару. В мене були схожі осрамовські. Вийшли з ладу по черзі напротязі двох тижнів. В експлуатації були приблизно 2,5 роки.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- Александр_ua
- Активіст
не факт, та шо лишилась робочою, робить вже більше 2 місяців, а замість згорівшої клав обичні, то вже 2 штуки згорілиTyrex7 писав:Друга довго не проживе. Купуй пару. В мене були схожі осрамовські. Вийшли з ладу по черзі напротязі двох тижнів. В експлуатації були приблизно 2,5 роки.
Востаннє редагувалось 21 квітня 2014, 14:14 користувачем Александр_ua, всього редагувалось 1 раз.
- Александр_ua
- Активіст
договорились скиньте номер мобільного в ППWsevolod писав:У меня валяется б/у если хочешь забирай за 20грн
- Александр_ua
- Активіст
комплект, чи поштучно?maestro писав:На любой заправке wog, okko можно приобрести новые.
-
Serik
- Активіст
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 18 разів
були похожі Осрам блю віжн, десь рік катав у багажнику 2 шт, місяця два тому віддав баті на Москвича :D. Як на мене то типу з ксеноновим білим відтінком фігня повна. За свої десь рік тому віддав близько 300 грн. зараз навіть не знаю шо поцінамАлександр_ua писав: чи можливо в когось така сама біда була і може продати ту шо робоча, буду вдячний за інфу