Всем привет! Ребята вот в чем вопрос я имею авто ВАЗ 21099 и хочу его поменять на пирожок пасажирский. Есть 2 варианта которые мне пригляделись это volkswagen caddy 1998-2003 или renault kangoo.
Посоветуйте что лучше, практичней, дешевле по тех. обслуживанию..?
Помогите с выбором
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Re: Помогите с выбором
volkswagen caddy - лучше, практичней.
Миллионные моторы, и отличная подвеска...
Если ломается то влетаешь в $$$
Миллионные моторы, и отличная подвеска...
Если ломается то влетаешь в $$$
Каді 2 не такий вже і дорогий в ремонті, це все звісно відносно, кожен по своєму оцінює адекватність ціни ремонту. Бодя мабуть сплутав з Каді 3.
В Каді 2 купа деталей сумісних з Гольфом 3. Тому проблем не має бути, розборок в нас повно і в магазинах теж купа деталей. Також варто дивитись не тільки на те яке авто дешевше в ремонті, а те яке менше ламається. В мене був 3 Гольф ціни на ремонт копійки. Зараз Віто ціни вже значно вищі, але я на Гольфі тратив на ремонт більше за рік ніж на Віто за три роки......
Особисто я скоріше б віддав перевагу Кангу, але уточню виключно тому, що в нас вони більш розповсюджені. Ціна ремонту в француза може вилитись в копійку, в знайомого був, то він трішки офігівав від деяких цін, але він сам його дуууже класно гробив. Фіналом стало заливання присадки, щоб авто яке їхало нормально почало їхати ще краще, не знаю може вирішив в Формулі 1 прийняти участь
ну і залив так від душі, якоїсь херні. Двигуну і приснився кирдик, він нормальними присадками в масло трішки приховав симптоми і швидко скинув авто. Зараз так же удачно гробить Пріору, прошивки сам собі на ЕБК двигуном ставить
Тут краще почитати профільні форуми. В Фольца і в Реношки будуть більш і менш вдалі моделі. Різні типи двигунів, одні ламаються і дорогі в обслузі, чи погано їдуть, а інші цілком пристойні. Ну і загалом почитаєте про болячки авто. Запитувати там яке авто краще не варто, на форумі Рено буде тільки Рено, а на форумі Каді виключно Каді
Особисто я скоріше б віддав перевагу Кангу, але уточню виключно тому, що в нас вони більш розповсюджені. Ціна ремонту в француза може вилитись в копійку, в знайомого був, то він трішки офігівав від деяких цін, але він сам його дуууже класно гробив. Фіналом стало заливання присадки, щоб авто яке їхало нормально почало їхати ще краще, не знаю може вирішив в Формулі 1 прийняти участь
Тут краще почитати профільні форуми. В Фольца і в Реношки будуть більш і менш вдалі моделі. Різні типи двигунів, одні ламаються і дорогі в обслузі, чи погано їдуть, а інші цілком пристойні. Ну і загалом почитаєте про болячки авто. Запитувати там яке авто краще не варто, на форумі Рено буде тільки Рено, а на форумі Каді виключно Каді
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
поскольку 2003 год - то как повезет, это все же срок уже не малый. Пирожки жесткие довольно, при езде это не легковушка.Короче на мой взгляд лотерея
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Я сужу по своему Polo Classic... Так как Caddy был собственно построен на этой базе!))
Про Рено ничего сказать не могу так как есть собственно 4 марки автомобилей остальное...
Про Рено ничего сказать не могу так как есть собственно 4 марки автомобилей остальное...
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 27 разів
- Подякували: 10 разів
Я бы взял рено. Разборок множество с деталями проблем не будет.
Это машина не для формулы 1, но со своим предназначением справляется (возить объемные грузы). У товарища 1.9 дизель, расход 5 литров на 100 км.
Это машина не для формулы 1, но со своим предназначением справляется (возить объемные грузы). У товарища 1.9 дизель, расход 5 литров на 100 км.
Востаннє редагувалось 05 лютого 2014, 10:46 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Якщо по роках аналогічно, то я б вибрав Кадік. Хоча катаюсь на "французі", правда іншого виробника. А так то в кожної моделі є свої + і -. І правильно підказали - почитай профільні форуми. Там дізнаєшся і основні хвороби і переваги.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Помогите с выбором