Замена свечей накала

wasp
Новачок

Re: Замена свечей накала

Повідомлення wasp » 03 лютого 2014, 13:20

Tyrex7 писав:Надіюсь свічки вже замінив. Ну, а обігрів салону це інша опера. Або не дує або не гріє. Причини відповідно різні.
Свічки от зараз поїду міняти. Щодо обігріву, то взагалі не дує. Була підозра на "прєдохранітель", але не він. :?
electron писав:Обігрів або повітряна пробка, або забився радіатор. Це якщо звісно вентилятор працює. ;) А рівень охолоджуючої в нормі. Пробку я б спробував продавити, пошукайте як замінюється охолоджуюча в 126 кузові. Там будуть рекомендації як після заміни видаляти пробки, я собі завжди "масажував" патрубки на радіаторі.
Рівень охолоджуючої рідини не в нормі, буду їхати міняти свічки накалу та й заодно долию антіфрізу.

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 03 лютого 2014, 13:55

wasp писав: Свічки от зараз поїду міняти. Щодо обігріву, то взагалі не дує. Була підозра на "прєдохранітель", але не він. :?
Часто буває причина в реостаті, тоді дує тільки на четвертій швидості, перевірте.

wasp
Новачок

Повідомлення wasp » 03 лютого 2014, 13:56

Andliva писав:Часто буває причина в реостаті, тоді дує тільки на четвертій швидості, перевірте.
Так якраз і з літа дуло тільки на четвертій швидкості, а зараз взагалі не дує((
П.С. Що то є "реостат" - не шарю, порядьде, може, куди із цією проблемою підїхати для її вирішення.
П.С.С. Де замінити свічки накалу так, щоб і якісно, і відносно недорого (до 200грн.)
Востаннє редагувалось 03 лютого 2014, 14:02 користувачем wasp, всього редагувалось 4 разів.

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”