где проточка тормозных дисков ?
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Re: где проточка тормозных дисков ?
Точил на Южке, в верхних гаражах, нижний въезд, вроде перед въездом токарь. Сколько платил, не помню, но цена была приемлема. Информация достаточно давняя. А вообще, любой токарь должен суметь это сделать.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
+100 абсолютно любий токар з прямими руками проточить. Хоча я собі на перед купив нові, на зад піду на розборку може нормальні знайду. Перед проточкою варто заміряти товщину диска, якщо буде мінімум, то одразу в топку, після проточки ширина буде ще меншою. Не думаю що гальма це той вузол авто з яким можна пробувати хімічити-економити.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
так оно то и не знаешь где риск - купить новое барахло или подшаманить то, что внушает доверие. если оно вполне ремонтабельно
позвонил-узнал - 280 грн. они берут за проточку пары...superNick писав:На мітсубісі є станок спеціально для цього, проточують прямо на авто.

а так "в гаражах" сколько стоит сия процедура? и есть ли +/- ?
Я в Гаражі не їзжу давно. От пара прикладів чому я так вирішив. Маємо вводну ам Віто 638 і пара поломок з цінами гараж/велика СТО/ Офіціалиkit писав:позвонил-узнал - 280 грн. они берут за проточку пары...superNick писав:На мітсубісі є станок спеціально для цього, проточують прямо на авто.![]()
а так "в гаражах" сколько стоит сия процедура? и есть ли +/- ?
Заміна свічки накала 80 /50 / 200
Висверлити свічку не знімаючи голову не роблять/100/не запитував, але явно дорожче ніж просто замінити, а ціна заміни 200
Заміна помпи 570

Заміну масла не рахую знайомий за копійки міняє. Тому гаражі В ТОПКУ!
Востаннє редагувалось 24 жовтня 2013, 08:48 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,