14 способов растоможки авто. в Украине!Коментируем!

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Re: 14 способов растоможки авто. в Украине!Коментируем!

Повідомлення zepellin » 21 вересня 2013, 02:14

Der Konstantin740iL писав:В задницу эту растаможку. *protiv*
В задницу надо тех, кто ее такой сделал... И не только послать.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 21 вересня 2013, 09:25

Trentemoller писав:
Dj-Rembrand писав:Нажаль це не я придумав,а скопіював з першої попавшої ссилки в пошуку.Ви напишіть правильну весію,за що я вам буду вдячний і не тільки я,а багато читачів цієї теми.І що буде з Розмитненням авто вразі вступу України в Євроінтеграцію?
Правильна версія така - якщо Україна вступить в Євро, і всі закони будуть дотримуватись і діяти так як в інших країнах ЄС, то ти зможеш купити нормальний зореліт за 1,5 тис. євреїв і прямо з Німеччини, Польщі чи Голандії пригнати його в Україну без всяких розмитнень і незрозумілих утилізаційних чи какаційних зборів і поставити на облік по місцю проживання і насолоджуватись життям. А ті, хто їздив на Жигулях їх або потоплять в річках і озерах, або одразу здадуть в брухт. Але цьому не бувати, бо керівницьво країни не зацікавлене у втраті мільярдів зелених. Тому шукаємо альтернативні шляхи розмитнення і ввезення авто з-за кордону за зниженою ціною. Хоча майже всі канали тепер перекриті. Або інший варіант - працюємо пів життя і відказуємо собі у всьому щоб купити убиту Тешку 4 за 12 тонн зелених і тоді насолоджуємося.
А що при вступі в Євросоюз,кордони не будуть під контролем Європи,що так і залишуться наші закони розтаможки?Тоді толку з тої Європи і їхніх законів!Я вважаю,якщо йти до них,то з руками і ногами і бути рівними,а не країною гноблення і утилізації.Ми теж люди,а не раби і я думаю,що Європа доб`ється порядків на всіх кордонах і в цілому суспільстві в Нашій Державі!Давно пора вже вилізти з Москальщини.
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 21 вересня 2013, 10:43

Повеселил. Только они так не считают. Да и нафиг мы им там не нужны.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 21 вересня 2013, 10:48

А що при вступі в Євросоюз,кордони не будуть під контролем Європи,що так і залишуться наші закони розтаможки?Тоді толку з тої Європи і їхніх законів!Я вважаю,якщо йти до них,то з руками і ногами і бути рівними,а не країною гноблення і утилізації.Ми теж люди,а не раби і я думаю,що Європа доб`ється порядків на всіх кордонах і в цілому суспільстві в Нашій Державі!Давно пора вже вилізти з Москальщини.
А я про що й мову веду. Кордони як такі будуть, але мита або зовсім не буде, або буде за символічну плату (наприклад 20 - 50 євро за перетин кордону автомобілем). Все просто.

Dj-Rembrand
Досвідчений

Повідомлення Dj-Rembrand » 21 вересня 2013, 15:34

Trentemoller писав:
А я про що й мову веду. Кордони як такі будуть, але мита або зовсім не буде, або буде за символічну плату (наприклад 20 - 50 євро за перетин кордону автомобілем). Все просто.
Ну а як зараз в ромунії,хто знає.Як вони вступали а ЄС,що змінилось з перетинами їхніх кордонів?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.

Закрито

Повернутись до “Авто та все що з ними пов’язано”