Може хто знає ???
Може хто знає ???
В смартфоні Нокіа підчас включення темніє екран,тобто змншується його яскравість і так само клавіатура тускніє приблизно на 50% Чому таке може відбуватись: це якась технічна проблема,чи її можна виправити самому не вскриваючи телефон
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 198 разів
Re: Може хто знає ???
Модель?Romanuch писав:В смартфоні Нокіа підчас включення темніє екран,тобто змншується його яскравість і так само клавіатура тускніє приблизно на 50% Чому таке може відбуватись: це якась технічна проблема,чи її можна виправити самому не вскриваючи телефон
Nokia N 82
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
От зараз вирішив провірити реакцію датчика світла,от навів на нього яскравий фонарь,то картинка миттєво яскравою стає,само-собою клава тухне,а забираю знову тускне,чи можна якось відключити контроль яскравості екрану від цього датчика в настройках
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 198 разів
В цьому походу й проблема, потрібно відключити автоматичне налаштування яскравості. Шукай в налаштуваннях дислея\режими і тд.
А в тому то й діло,що немає такого пункту в настройках як автоматичне налаштування яскравості,я дивився ні в нокіа ен 95 ні у ен 82,у самсунгу є такий пункт,але толку,треба якось обійти настройки і зробити,але як? От у ен 95 цей датчик лише клаву регулює,темно-включається,світло-виключається,а тут і екран і клава підконтрольні
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
теж подивився в своїй, немає не пробував по гуглитиRomanuch писав:я дивився ні в нокіа ен 95
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
ось шо найшов на одному із сайтів:
Подсветка равномерная, функция её автоматического регулирования с помощью датчика освещённости работает корректно и совсем не мешает в использовании.
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Я якраз гуглю,є пару схожих варіантів,але треба,то прогу якусь,то підключити телефон до компа і на системному диску в якійсь папці значення поміняти,боюсь,щоб після такої роботи екран взагалі чорним не став )) Може на форумі хтось з цим сталкувався і сам якось цю проблему вирішував,бо ризикувати не хочеться :)GRAND писав:теж подивився в своїй, немає не пробував по гуглитиRomanuch писав:я дивився ні в нокіа ен 95
Воно то так,датчик не мішає:але коли я навів на нього яскравий фонарь,то картинка на 50% в яскравості додала і замітна різниця )) А так і не яскрава,але й тускновата в порівнянні з ен 95 різниця колосальна ))GRAND писав:ось шо найшов на одному із сайтів:
Подсветка равномерная, функция её автоматического регулирования с помощью датчика освещённости работает корректно и совсем не мешает в использовании.