Модель?Romanuch писав:В смартфоні Нокіа підчас включення темніє екран,тобто змншується його яскравість і так само клавіатура тускніє приблизно на 50% Чому таке може відбуватись: це якась технічна проблема,чи її можна виправити самому не вскриваючи телефон![]()
![]()
теж подивився в своїй, немаєRomanuch писав:я дивився ні в нокіа ен 95
Подсветка равномерная, функция её автоматического регулирования с помощью датчика освещённости работает корректно и совсем не мешает в использовании.
Я якраз гуглю,є пару схожих варіантів,але треба,то прогу якусь,то підключити телефон до компа і на системному диску в якійсь папці значення поміняти,боюсь,щоб після такої роботи екран взагалі чорним не став )) Може на форумі хтось з цим сталкувався і сам якось цю проблему вирішував,бо ризикувати не хочеться :)GRAND писав:теж подивився в своїй, немаєRomanuch писав:я дивився ні в нокіа ен 95не пробував по гуглити
Воно то так,датчик не мішає:але коли я навів на нього яскравий фонарь,то картинка на 50% в яскравості додала і замітна різниця )) А так і не яскрава,але й тускновата в порівнянні з ен 95 різниця колосальна ))GRAND писав:ось шо найшов на одному із сайтів:
Подсветка равномерная, функция её автоматического регулирования с помощью датчика освещённости работает корректно и совсем не мешает в использовании.