посоветуйте телефон

Frimen099
Зацікавлений

Re: посоветуйте телефон

Повідомлення Frimen099 » 03 липня 2014, 10:10

нот 2 - 1,5 роки паше в знайомого без жодного нарікання
с3 в брата - 1,5 роки активного користування (кожен день грає, сидить в неті, заряджає) все гуд
всі китайці в мене і в друзів - в кожного якась лажа була.
а нє, один нормальний бачив Jiayu G5 - дійсно норм апарат, ще паше в знайомої, поки що...
як може ремонт с3 коштувати 200баксів, якщо за 1200грн можна розбитий взяти і просто поміняти плату *wtf*

theoretic
Активіст
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення theoretic » 03 липня 2014, 18:29

Frimen099 писав:нот 2 - 1,5 роки паше в знайомого без жодного нарікання
с3 в брата - 1,5 роки активного користування (кожен день грає, сидить в неті, заряджає) все гуд
а нє, один нормальний бачив Jiayu G5 - дійсно норм апарат, ще паше в знайомої, поки що...
як може ремонт с3 коштувати 200баксів, якщо за 1200грн можна розбитий взяти і просто поміняти плату *wtf*
Приветствую. Замена emmc на S4 довольно дорогостоящее занятие, цена 100-150 уев
Дякуй Богові і пайці
А я тобі можу зараз надати дохлу с-ку, і можливо (рік тому була у сусіда) ноту також дохлу
Заради попавших до мене 2ох телів не варто було б створювати і регати прогу на плеймаркеті
https://play.google.com/store/apps/deta ... heck&hl=ru
Розводити хай з 91 коментом не на простому сайті
http://www.gsmarena.com/samsung_respond ... s-4394.php
Заслужити право бути в вікі сіаноген
http://wiki.cyanogenmod.org/w/EMMC_Bugs
І отримати роліка в ютюбі
http://www.youtube.com/watch?v=rOYo9AcUQQI

Я гадаю що це ще не все. Лиш перша сторінка гугла по комбінації @eemc samsung@
А ще у самсів твоїх улюблених відвалюються драйвери зарядки і т.і.
Якщо тобі тушка за 1200 попалася і ти маєш змогу їх викинути - викидуй
Людина більше не хоче з самсом справи мати.
Востаннє редагувалось 03 липня 2014, 18:33 користувачем theoretic, всього редагувалось 1 раз.

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 03 липня 2014, 18:57

theoretic писав:
Frimen099 писав:нот 2 - 1,5 роки паше в знайомого без жодного нарікання
Приветствую. Замена emmc на S4 довольно дорогостоящее занятие, цена 100-150 уев
Дякуй Богові і пайці
А я тобі можу зараз надати дохлу с-ку, і можливо (рік тому була у сусіда) ноту також дохлу
Заради попавших до мене 2ох телів не варто було б створювати і регати прогу на плеймаркеті
https://play.google.com/store/apps/deta ... heck&hl=ru
Розводити хай з 91 коментом не на простому сайті
http://www.gsmarena.com/samsung_respond ... s-4394.php
Заслужити право бути в вікі сіаноген
http://wiki.cyanogenmod.org/w/EMMC_Bugs
І отримати роліка в ютюбі
http://www.youtube.com/watch?v=rOYo9AcUQQI

Я гадаю що це ще не все. Лиш перша сторінка гугла по комбінації @eemc samsung@
Бред собачий!!!если так к делу подходить то по китайцам в нете форумов еще больше - по поводу как решать с ними проблемы, а проблемы у них у большинства уже из коробки!!!
Понятно что в нете покупать б\у это стремно, можно нарваться на большее Г, но по Черновцам сейчас продается несколько S4 в пределах 3000-3200, можно встретиться и выбрать, плюс потребовать у продавца коекакую гарантию!!!
Малому своему в апреле на днюху взял S4 в Черновцах за 3500(тогда такие цены были), телефону было 8 месяцев, еще на гарантии(телефон сертифицирован для Украины-правда это фигня:),естественно никаких сколов и разбитых экранов-живет и прекрасно пашет(эксплуатируется очень серьезно-игры практически с утра до вечера) до сих пор!!!
Востаннє редагувалось 03 липня 2014, 18:59 користувачем man, всього редагувалось 1 раз.
Телефонист-пятицентовый ...

Frimen099
Зацікавлений

Повідомлення Frimen099 » 03 липня 2014, 19:09

theoretic писав:Я гадаю що це ще не все. Лиш перша сторінка гугла по комбінації @eemc samsung@
немає сенсу сперечатись, оскільки в кожного із нас своя думка, яка грунтується на гіркому досвіді
я не є фанатом самсунг, а веду до того, що китайське барахло типу THL не краще Samsung *balabol*
да, і згідний з "man", що с4 можна легко за 3000-3200 взяти в чудовому стані без підводних каменів
я от жінці нексус 5 в ідеалі, сертифікований взяв за 2800, при ринковій ціні в 550$(і шо тепер скажете, щось типу "за 2800 нереально, полюбасу кручений, паяний, зеленкою мазаний *balabol* "). і нічо, все нормально, паше без проблем вже 6 міс

theoretic
Активіст

Повідомлення theoretic » 03 липня 2014, 19:16

Геніям толерантого спілкування присвячується:
китайскі проблєми переважно рішаються прошивкою (і з кількістю оперативки і з якістю гпс-у) А от проблеми з відваленими чіпами в телах за 800 баксів прошивкою не рішаються.
Тай чогось не хоче фрімен порівнювати тхл з
гавнобюджетні варіанти типу гранд дуос, ейс, джіо, премєр і т.д., а брати с3 с4, нот 2 і т.д.
але по ціні вони стоять на одному рівні, і принаймі відвалів у них немає ;)

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 03 липня 2014, 19:21

theoretic писав:Геніям толерантого спілкування присвячується:
китайскі проблєми переважно рішаються прошивкою (і з кількістю оперативки і з якістю гпс-у) А от проблеми з відваленими чіпами в телах за 800 баксів прошивкою не рішаються.
гавнобюджетні варіанти типу гранд дуос, ейс, джіо, премєр і т.д., а брати с3 с4, нот 2 і т.д.
"китайскі проблєми переважно рішаються прошивкою" - ага, ежидневной *gun*
Замість того щоб нормально користуватись телефоном-любите гратись з прошивками?Це ваш вибір, але він якийсь мозахістський :D
Телефонист-пятицентовый ...

theoretic
Активіст

Повідомлення theoretic » 03 липня 2014, 19:26

Frimen099 писав:
theoretic писав:Я гадаю що це ще не все. Лиш перша сторінка гугла по комбінації @eemc samsung@
немає сенсу сперечатись, оскільки в кожного із нас своя думка, яка грунтується на гіркому досвіді
я не є фанатом самсунг, а веду до того, що китайське барахло типу THL не краще Samsung *balabol*
да, і згідний з "man", що с4 можна легко за 3000-3200 взяти в чудовому стані без підводних каменів
я от жінці нексус 5 в ідеалі, сертифікований взяв за 2800, при ринковій ціні в 550$(і шо тепер скажете, щось типу "за 2800 нереально, полюбасу кручений, паяний, зеленкою мазаний *balabol* "). і нічо, все нормально, паше без проблем вже 6 міс
2гіга
4ядра
ню
фулхд іпс
горіла глас 2
батареяка відмінна
нфц віді ...
ню а не "в ідеалі"
Але плюс до цього китайчик дає 2 стандартні сімки (а не вимагає кожного разу обрізувати карточку відповідно до прихоті якогось конченого бренду), карточку памяті (пожмоилися вивеси контролер копійчаний щоб тільки втуляти свої розширені версії) що в сумі дає до 64 гіг при 32 в базі і не обмежує мене ні в чому (батарейку можна замінти, а можна і другу носити з собою так само карточки взяв з 10 карточек і маєш 320 гіг :lol: :lol: :lol: Порти стандартні а не у кожного свої )

от скажіть що у вас стоїть стокова не рутована прошива :D

Frimen099
Зацікавлений

Повідомлення Frimen099 » 03 липня 2014, 19:43

theoretic писав:Геніям толерантого спілкування присвячується:
друже, новий тхл 2/32 коштує 260-280 баксів, 1/32 200баксів. це по гривнях 3000 і 2400
так от, за 3000 береш с4, а за 2400 с3, і пофіг шо вони б/у, зате не тхл
а от гранд дуос я останього разу брав за 1200 грн в норм стані, про яку цінову категорію ми говоримо *balabol*
просто ми в різних місцях закуповуємось

theoretic
Активіст

Повідомлення theoretic » 03 липня 2014, 21:03

Frimen099 писав: друже, новий тхл 2/32 коштує 260-280 баксів, 1/32 200баксів. це по гривнях 3000 і 2400
так от, за 3000 береш с4, а за 2400 с3, і пофіг шо вони б/у, зате не тхл
а от гранд дуос я останього разу брав за 1200 грн в норм стані, про яку цінову категорію ми говоримо *balabol*
просто ми в різних місцях закуповуємось
як я люблю порівняння сферичних коників у вакуумі ;)
http://price.ua/thl/thl_w100/catc52m445377.html мін 1556 (4 ядра камера потужніша, гіг раму)
http://price.ua/samsung/samsung_gt-i908 ... 11987.html мін 2844 (2 ядра, камера 5ірочка, гіг раму)
І де ваші 2400 мінімум???
А 2400 вище є мій умік на повному фарші новенький ;)
А те що ви можете ... так пропонуйте - тоді людям буде легше і приємніше жити ;)
і хто тут балабол?

Frimen099
Зацікавлений

Повідомлення Frimen099 » 03 липня 2014, 21:26

http://price.ua/thl/thl_w11/catc52t1m445371.html
То таки трохи читай, що я пишу(в попередніх повідомленнях). Я про w11 тобі пишу, а не про w100. Троха різниця є, але то нічо :D
Порівнюю новий китай з альтернативою б/в.
Бажаю щоб твій бестовий юмі пахав 100 років. Але якщо вилетить -напиши, обожнюю говорити"Я Ж ТОБІ КАЗАВ!!!"
4 дні назад взяв самсунг на пробу, напишу якщо потухне. *beer*

Відповісти

Повернутись до “Пристрої мобільного звязку та оператори”