посоветуйте телефон

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Re: посоветуйте телефон

Повідомлення man » 03 червня 2014, 12:09

veNick писав:ифон не рассматриваю, нужен аппарат на андроид. а что скажете про gigabyte или huawei?
huawei-хоть и китайский но бренд хороше зарекомендовавший себя в телекоммуникациях!Но это всетаки не такой уж и дешевый бренд!и потому по цене не вижу особых его преимуществ перед брендами первого эшелона!
Телефонист-пятицентовый ...

darkangel13
Новачок
Контактна інформація:

Повідомлення darkangel13 » 09 червня 2014, 10:37

Sony Xperia SP 2999грн нарозетке.

Deimos
Новачок

Повідомлення Deimos » 12 червня 2014, 15:19

veNick писав:Смотрел варианты, обзоры и тд, глаза разбегаются, подскажите, что купить по цене до 3000 грн? спасибо
Fly IQ4410 Quad Phoenix 4- ядерный
есть в наличии если заинтересует.

Frimen099
Зацікавлений

Повідомлення Frimen099 » 23 червня 2014, 09:50

Sector писав:хотел бы сказать по поводу новых китайских смартфонов, как у меня, недавно нашел новые THL реально качественные, работает все отлично, единственное что могу сказать это что батарея не очень долго держит а так...за такие деньги..у меня модель THL W8S, на http://thl-android.com/ можно посмотреть и почитать про них, даже обслуживание есть в днепре!
та ну, був у мене THL. не телефон, а г..но. постійні підвисання, гнилий gps модуль, забита не зрозуміло чим оперативка, а з часом ще почав виключатись...продав його за копійки, бо совісті не вистачило просити за нього купу грошей...леново ще далеко до самсунгів, нтс, епл та інших брендів, а THL ще далеко до леново...може і w8s і вдала модель, але після свого екземпляру THL я їх би не рекомендував

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 23 червня 2014, 14:48

Користуюся galaxy s2. Все влаштовує, міняти не хочу. Класний апарат, по начинці та швидкодії на рівні з сьогоднішніми телефонами.
Порекомендував би звернути увагу на samsung. Дійсно якісні апарати. Колись користувався суто нокіями, потім спробував кілька самсунгів, сподобались. І саме головне ціна=якість=функціонал. Китай страшновато брати. Може і є якісний, але думаю що до визнаних брендів йому ще далеко.

Somats201
Забанен навсегда

Повідомлення Somats201 » 25 червня 2014, 20:51

S4 за 3000 ты найдешь "ели дышащий" который хотят поскорее продать)) Брат покупал thl w200 http://thl-android.com , цена целесообразная - это не айфон в котором 70% стоимости - бренд) пол года пользуется - говорит всё устраивает.

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 02 липня 2014, 18:35

Somats201 писав:S4 за 3000 ты найдешь "ели дышащий" который хотят поскорее продать)) Брат покупал thl w200 http://thl-android.com , цена целесообразная - это не айфон в котором 70% стоимости - бренд) пол года пользуется - говорит всё устраивает.
S4 за 3000-3100 можно взять в вполне нормальном состоянии!!!а у этого китайца проблемы будут уже из коробки!
Телефонист-пятицентовый ...

theoretic
Активіст
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення theoretic » 02 липня 2014, 22:57

man писав:
Somats201 писав:S4 за 3000 ты найдешь "ели дышащий" который хотят поскорее продать)) Брат покупал thl w200 http://thl-android.com , цена целесообразная - это не айфон в котором 70% стоимости - бренд) пол года пользуется - говорит всё устраивает.
S4 за 3000-3100 можно взять в вполне нормальном состоянии!!!а у этого китайца проблемы будут уже из коробки!
Під вполне нормальним состоянієм ви не маєте випадково на увазі що з тріснутим сенсором заміна якого вартує 2500 грн.
Чи з відваленим чіпом памяті заміна якого вартує 150 уё.
Мені вже прийшло 2 самсунги з такими симптомами (samsung glaxy note (italia), samsung s 4 ), а в неті це взагалі не рідкість.
То память відвалюється то відвалюється драйвер живлення і це в не дешевих модельках. 3 тхльки можна придбати за вартість одного самса
і одну тхлку за вартість ремонту ;)
Frimen099 писав: та ну, був у мене THL. не телефон, а г..но. постійні підвисання, гнилий gps модуль, забита не зрозуміло чим оперативка, а з часом ще почав виключатись...продав його за копійки, бо совісті не вистачило просити за нього купу грошей...леново ще далеко до самсунгів, нтс, епл та інших брендів, а THL ще далеко до леново...може і w8s і вдала модель, але після свого екземпляру THL я їх би не рекомендував
Підвисання викликані виключно тим що ви брали телефон, а хотіли комунікатор.
На 512 метрах памяті всьо глючить! А самси ще більше бо їхній тачвіз тяжеловес і купу їхнього лажового софту!
у мене чайна УМІ х2 4ядерний процак, 2 повноцінні сімки, 5" фулхд, 13мп, 2гб рама 32 рома+карта памяті. батарейка на 2.5А
в режимі телефону працює 6 днів. порівнював з самсом гт і9082 на бродкомівському проці ... просирає у всьому! хоча дорожчий.

Frimen099
Зацікавлений

Повідомлення Frimen099 » 03 липня 2014, 09:48

theoretic писав: Підвисання викликані виключно тим що ви брали телефон, а хотіли комунікатор.
На 512 метрах памяті всьо глючить! А самси ще більше бо їхній тачвіз тяжеловес і купу їхнього лажового софту!
у мене чайна УМІ х2 4ядерний процак, 2 повноцінні сімки, 5" фулхд, 13мп, 2гб рама 32 рома+карта памяті. батарейка на 2.5А
в режимі телефону працює 6 днів. порівнював з самсом гт і9082 на бродкомівському проці ... просирає у всьому! хоча дорожчий.
підвисання викликані тим, що телефон гавно(THL W11). да, там також такий самий проц як на вашому умі, дві 13піксельні камери, правда 1/16. так от, із 1 гб оперативки постійно забито 800мб. так що тут навпаки в китайці дофіга всякої фігні нагружено...потім був ще один представник китайського гавномобілопрому Леново s920 - я завжди факав леново тут на форумі і вислуховував критику про те, який то кльовий і надійний тел. так от взяв, потім попав на не можливості його ремонті, скинув почті на запчастини.
нормальні самсунги телефони, тільки треба не брати гавнобюджетні варіанти типу гранд дуос, ейс, джіо, премєр і т.д., а брати с3 с4, нот 2 і т.д.

theoretic
Активіст
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення theoretic » 03 липня 2014, 09:57

Frimen099 писав:
theoretic писав: Підвисання викликані виключно тим що ви брали телефон, а хотіли комунікатор.
підвисання викликані тим, що телефон гавно(THL W11). да, там також такий самий проц як на вашому умі, дві 13піксельні камери, правда 1/16. так от, із 1 гб оперативки постійно забито 800мб. так що тут навпаки в китайці дофіга всякої фігні нагружено...потім був ще один представник китайського гавномобілопрому Леново s920 - я завжди факав леново тут на форумі і вислуховував критику про те, який то кльовий і надійний тел. так от взяв, потім попав на не можливості його ремонті, скинув почті на запчастини.
нормальні самсунги телефони, тільки треба не брати гавнобюджетні варіанти типу гранд дуос, ейс, джіо, премєр і т.д., а брати с3 с4, нот 2 і т.д.
Galaxy Note з перших, 800 баксів, за рік здохла флешка ремонт зараз 200 баксів тоді не проводили
Galaxy S3 здохла флешка, ремонт 200 баксів.
дякую, мені таких "нормальних" не треба :lol:
Востаннє редагувалось 03 липня 2014, 09:58 користувачем theoretic, всього редагувалось 1 раз.

Відповісти

Повернутись до “Пристрої мобільного звязку та оператори”