huawei-хоть и китайский но бренд хороше зарекомендовавший себя в телекоммуникациях!Но это всетаки не такой уж и дешевый бренд!и потому по цене не вижу особых его преимуществ перед брендами первого эшелона!veNick писав:ифон не рассматриваю, нужен аппарат на андроид. а что скажете про gigabyte или huawei?
посоветуйте телефон
Re: посоветуйте телефон
Телефонист-пятицентовый ...
-
- Новачок
- Контактна інформація:
Fly IQ4410 Quad Phoenix 4- ядерныйveNick писав:Смотрел варианты, обзоры и тд, глаза разбегаются, подскажите, что купить по цене до 3000 грн? спасибо
есть в наличии если заинтересует.
та ну, був у мене THL. не телефон, а г..но. постійні підвисання, гнилий gps модуль, забита не зрозуміло чим оперативка, а з часом ще почав виключатись...продав його за копійки, бо совісті не вистачило просити за нього купу грошей...леново ще далеко до самсунгів, нтс, епл та інших брендів, а THL ще далеко до леново...може і w8s і вдала модель, але після свого екземпляру THL я їх би не рекомендувавSector писав:хотел бы сказать по поводу новых китайских смартфонов, как у меня, недавно нашел новые THL реально качественные, работает все отлично, единственное что могу сказать это что батарея не очень долго держит а так...за такие деньги..у меня модель THL W8S, на http://thl-android.com/ можно посмотреть и почитать про них, даже обслуживание есть в днепре!
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Користуюся galaxy s2. Все влаштовує, міняти не хочу. Класний апарат, по начинці та швидкодії на рівні з сьогоднішніми телефонами.
Порекомендував би звернути увагу на samsung. Дійсно якісні апарати. Колись користувався суто нокіями, потім спробував кілька самсунгів, сподобались. І саме головне ціна=якість=функціонал. Китай страшновато брати. Може і є якісний, але думаю що до визнаних брендів йому ще далеко.
Порекомендував би звернути увагу на samsung. Дійсно якісні апарати. Колись користувався суто нокіями, потім спробував кілька самсунгів, сподобались. І саме головне ціна=якість=функціонал. Китай страшновато брати. Може і є якісний, але думаю що до визнаних брендів йому ще далеко.
S4 за 3000 ты найдешь "ели дышащий" который хотят поскорее продать)) Брат покупал thl w200 http://thl-android.com , цена целесообразная - это не айфон в котором 70% стоимости - бренд) пол года пользуется - говорит всё устраивает.
S4 за 3000-3100 можно взять в вполне нормальном состоянии!!!а у этого китайца проблемы будут уже из коробки!Somats201 писав:S4 за 3000 ты найдешь "ели дышащий" который хотят поскорее продать)) Брат покупал thl w200 http://thl-android.com , цена целесообразная - это не айфон в котором 70% стоимости - бренд) пол года пользуется - говорит всё устраивает.
Телефонист-пятицентовый ...
-
- Активіст
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
Під вполне нормальним состоянієм ви не маєте випадково на увазі що з тріснутим сенсором заміна якого вартує 2500 грн.man писав:S4 за 3000-3100 можно взять в вполне нормальном состоянии!!!а у этого китайца проблемы будут уже из коробки!Somats201 писав:S4 за 3000 ты найдешь "ели дышащий" который хотят поскорее продать)) Брат покупал thl w200 http://thl-android.com , цена целесообразная - это не айфон в котором 70% стоимости - бренд) пол года пользуется - говорит всё устраивает.
Чи з відваленим чіпом памяті заміна якого вартує 150 уё.
Мені вже прийшло 2 самсунги з такими симптомами (samsung glaxy note (italia), samsung s 4 ), а в неті це взагалі не рідкість.
То память відвалюється то відвалюється драйвер живлення і це в не дешевих модельках. 3 тхльки можна придбати за вартість одного самса
і одну тхлку за вартість ремонту ;)
Підвисання викликані виключно тим що ви брали телефон, а хотіли комунікатор.Frimen099 писав: та ну, був у мене THL. не телефон, а г..но. постійні підвисання, гнилий gps модуль, забита не зрозуміло чим оперативка, а з часом ще почав виключатись...продав його за копійки, бо совісті не вистачило просити за нього купу грошей...леново ще далеко до самсунгів, нтс, епл та інших брендів, а THL ще далеко до леново...може і w8s і вдала модель, але після свого екземпляру THL я їх би не рекомендував
На 512 метрах памяті всьо глючить! А самси ще більше бо їхній тачвіз тяжеловес і купу їхнього лажового софту!
у мене чайна УМІ х2 4ядерний процак, 2 повноцінні сімки, 5" фулхд, 13мп, 2гб рама 32 рома+карта памяті. батарейка на 2.5А
в режимі телефону працює 6 днів. порівнював з самсом гт і9082 на бродкомівському проці ... просирає у всьому! хоча дорожчий.
підвисання викликані тим, що телефон гавно(THL W11). да, там також такий самий проц як на вашому умі, дві 13піксельні камери, правда 1/16. так от, із 1 гб оперативки постійно забито 800мб. так що тут навпаки в китайці дофіга всякої фігні нагружено...потім був ще один представник китайського гавномобілопрому Леново s920 - я завжди факав леново тут на форумі і вислуховував критику про те, який то кльовий і надійний тел. так от взяв, потім попав на не можливості його ремонті, скинув почті на запчастини.theoretic писав: Підвисання викликані виключно тим що ви брали телефон, а хотіли комунікатор.
На 512 метрах памяті всьо глючить! А самси ще більше бо їхній тачвіз тяжеловес і купу їхнього лажового софту!
у мене чайна УМІ х2 4ядерний процак, 2 повноцінні сімки, 5" фулхд, 13мп, 2гб рама 32 рома+карта памяті. батарейка на 2.5А
в режимі телефону працює 6 днів. порівнював з самсом гт і9082 на бродкомівському проці ... просирає у всьому! хоча дорожчий.
нормальні самсунги телефони, тільки треба не брати гавнобюджетні варіанти типу гранд дуос, ейс, джіо, премєр і т.д., а брати с3 с4, нот 2 і т.д.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
Galaxy Note з перших, 800 баксів, за рік здохла флешка ремонт зараз 200 баксів тоді не проводилиFrimen099 писав:підвисання викликані тим, що телефон гавно(THL W11). да, там також такий самий проц як на вашому умі, дві 13піксельні камери, правда 1/16. так от, із 1 гб оперативки постійно забито 800мб. так що тут навпаки в китайці дофіга всякої фігні нагружено...потім був ще один представник китайського гавномобілопрому Леново s920 - я завжди факав леново тут на форумі і вислуховував критику про те, який то кльовий і надійний тел. так от взяв, потім попав на не можливості його ремонті, скинув почті на запчастини.theoretic писав: Підвисання викликані виключно тим що ви брали телефон, а хотіли комунікатор.
нормальні самсунги телефони, тільки треба не брати гавнобюджетні варіанти типу гранд дуос, ейс, джіо, премєр і т.д., а брати с3 с4, нот 2 і т.д.
Galaxy S3 здохла флешка, ремонт 200 баксів.
дякую, мені таких "нормальних" не треба

Востаннє редагувалось 03 липня 2014, 09:58 користувачем theoretic, всього редагувалось 1 раз.