Порадьте "звонілку" за 100Є

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 200 разів

Re: Порадьте "звонілку" за 100Є

Повідомлення Infra3Byk » 26 травня 2015, 19:11

Іфон 4 ще можна)

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 26 травня 2015, 19:42

Infra3Byk писав:А з дроїдів тільки лижу брати.
ни за что не покупайте лыжу, потом пожалеете
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 26 травня 2015, 19:45

13ый воин писав:
Infra3Byk писав:А з дроїдів тільки лижу брати.
ни за что не покупайте лыжу, потом пожалеете
ну, это аргумент! :lol:
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Navigation
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення Navigation » 26 травня 2015, 19:45

У самого самсунг, проблема у них прожорливость Андрюши. Сутки и зарядка, при минимальном использовании. Последние лыжи не плохи.
Продажа и обслуживание GPS навигаторов разных брендов
"Магнат авто" Черновцы, Винниченка 117а
Тел.0502379461 ICQ: 427831362
Включая навигатор не выключайте голову (с) Джон Гармин

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 26 травня 2015, 20:02

Дерзкий писав:
Дельфин писав:Вимоги -

- Стабільна операційка(перевага Віндофонам)
Чому ты надаешь перевагу Віндофонам ? Чому ти вважаешь її стабільнішою? На рахунок стабільності обох ОС можна сперечатися, але я би не став так себе обмежувати в виборі.
Андроїд постійно обновляється. І лише сама процедура обновлення може принести проблем і потребувати знань. Мені для людини яка точне не буде обновляти і сам запрос на оновлення може викликати проблеми. :D
Вінфони - є, і не треба нічого обновляти. Нокіа на вінфоні працює в доньки і ніяких проблем не помічено.

Андроїд більш гнучкий під додатки, але вони і не потрібні.
Якщо починати додавати безмірно всього то глючити будуть обі. От я так собі думаю.

ЛЖ зовсім неоправдано у нас недооцінюють. Я би взяв ЛЖ Ж3, але не знайшов те що хочу. Лижа дуже цікаві наработки має. Головне не починати перепрошивати, міняти, ставити, стирати, а потім казати що він глючить.
ИМХО

До пропозиції по Лижі від Вадіма зараз придивлюсь, почитаю. Дякую
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дерзкий
Доцент

Повідомлення Дерзкий » 26 травня 2015, 20:13

Дельфин писав: Андроїд постійно обновляється. І лише сама процедура обновлення може принести проблем і потребувати знань. Мені для людини яка точне не буде обновляти і сам запрос на оновлення може викликати проблеми. :D
В настройках можна відключити обновлення. Тільки через це відмовлятися від андроїда?! :?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 26 травня 2015, 22:20

Ну андроїд постійно виправляєється і оновлюється, він рахується сирою платформою, яку постійно доробляють. Але то таке...
Питання в іншому - чим андроїд краще, якщо викинути той факт, що настройки додаткові і доповнення кучою додатків мене не цікавлять? Якщо взятитой факт, що міняти нічого не треба, встановлювати нічого не треба, то яка платформа стабільніша?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

xtrade
Постійний користувач
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення xtrade » 26 травня 2015, 22:38

series40

Дерзкий
Доцент

Повідомлення Дерзкий » 26 травня 2015, 22:42

Дельфин писав:Ну андроїд постійно виправляєється і оновлюється, він рахується сирою платформою, яку постійно доробляють. Але то таке...
Хто тобі таке сказав? Хто рахує? :-o Доробляються постійно різні додатки, програмами и т.д. Навіть якщо ОС доробляеться, так що в цьому поганого? Це ж говорить про те, що вона стає все кращою и кращою.
Дельфин писав:Питання в іншому - чим андроїд краще, якщо викинути той факт, що настройки додаткові і доповнення кучою додатків мене не цікавлять? Якщо взятитой факт, що міняти нічого не треба, встановлювати нічого не треба, то яка платформа стабільніша?
А що, в твоему розумінні, означає стабільна? Вони обидві стабільні, якщо не накачати лишнього. ;)
И ще одне. Не рівняй ОС Windows для ПК и для смарфонів, це дві різні операційні системи. Я до того, що можливо тобі здається, якщо у ОС Windows такая давня исторія, то і ОС для смарфонів повинна буди кращою. Але це не так.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 174 рази

Повідомлення Tyrex7 » 26 травня 2015, 23:56

Дельфин писав:Ну андроїд постійно виправляєється і оновлюється, він рахується сирою платформою, яку постійно доробляють. Але то таке...
Питання в іншому - чим андроїд краще, якщо викинути той факт, що настройки додаткові і доповнення кучою додатків мене не цікавлять? Якщо взятитой факт, що міняти нічого не треба, встановлювати нічого не треба, то яка платформа стабільніша?
На рахунок андроїда підтримаю. Я до цих пір нормальний апарат ще не підібрав. Ось хотів би ось цей апарат поюзати http://allnokia.ru/catalog/nokia-808+PureView/
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Закрито

Повернутись до “Пристрої мобільного звязку та оператори”