Порадьте "звонілку" за 100Є
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 554 рази
- Подякували: 389 разів
Re: Порадьте "звонілку" за 100Є
ни за что не покупайте лыжу, потом пожалеетеInfra3Byk писав:А з дроїдів тільки лижу брати.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
аудиофил, слушаю виниловый звук через провода из чистейшей меди, выплавленной девственницами на горе Фудзияма при полной луне!
аудиофил, слушаю виниловый звук через провода из чистейшей меди, выплавленной девственницами на горе Фудзияма при полной луне!
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
ну, это аргумент!13ый воин писав:ни за что не покупайте лыжу, потом пожалеетеInfra3Byk писав:А з дроїдів тільки лижу брати.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Navigation
- Активіст
- Контактна інформація:
У самого самсунг, проблема у них прожорливость Андрюши. Сутки и зарядка, при минимальном использовании. Последние лыжи не плохи.
Продажа и обслуживание GPS навигаторов разных брендов
"Магнат авто" Черновцы, Винниченка 117а
Тел.0502379461 ICQ: 427831362
Включая навигатор не выключайте голову (с) Джон Гармин
"Магнат авто" Черновцы, Винниченка 117а
Тел.0502379461 ICQ: 427831362
Включая навигатор не выключайте голову (с) Джон Гармин
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Андроїд постійно обновляється. І лише сама процедура обновлення може принести проблем і потребувати знань. Мені для людини яка точне не буде обновляти і сам запрос на оновлення може викликати проблеми. :DДерзкий писав:Чому ты надаешь перевагу Віндофонам ? Чому ти вважаешь її стабільнішою? На рахунок стабільності обох ОС можна сперечатися, але я би не став так себе обмежувати в виборі.Дельфин писав:Вимоги -
- Стабільна операційка(перевага Віндофонам)
Вінфони - є, і не треба нічого обновляти. Нокіа на вінфоні працює в доньки і ніяких проблем не помічено.
Андроїд більш гнучкий під додатки, але вони і не потрібні.
Якщо починати додавати безмірно всього то глючити будуть обі. От я так собі думаю.
ЛЖ зовсім неоправдано у нас недооцінюють. Я би взяв ЛЖ Ж3, але не знайшов те що хочу. Лижа дуже цікаві наработки має. Головне не починати перепрошивати, міняти, ставити, стирати, а потім казати що він глючить.
ИМХО
До пропозиції по Лижі від Вадіма зараз придивлюсь, почитаю. Дякую
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
В настройках можна відключити обновлення. Тільки через це відмовлятися від андроїда?!Дельфин писав: Андроїд постійно обновляється. І лише сама процедура обновлення може принести проблем і потребувати знань. Мені для людини яка точне не буде обновляти і сам запрос на оновлення може викликати проблеми. :D
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ну андроїд постійно виправляєється і оновлюється, він рахується сирою платформою, яку постійно доробляють. Але то таке...
Питання в іншому - чим андроїд краще, якщо викинути той факт, що настройки додаткові і доповнення кучою додатків мене не цікавлять? Якщо взятитой факт, що міняти нічого не треба, встановлювати нічого не треба, то яка платформа стабільніша?
Питання в іншому - чим андроїд краще, якщо викинути той факт, що настройки додаткові і доповнення кучою додатків мене не цікавлять? Якщо взятитой факт, що міняти нічого не треба, встановлювати нічого не треба, то яка платформа стабільніша?
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Хто тобі таке сказав? Хто рахує? Доробляються постійно різні додатки, програмами и т.д. Навіть якщо ОС доробляеться, так що в цьому поганого? Це ж говорить про те, що вона стає все кращою и кращою.Дельфин писав:Ну андроїд постійно виправляєється і оновлюється, він рахується сирою платформою, яку постійно доробляють. Але то таке...
А що, в твоему розумінні, означає стабільна? Вони обидві стабільні, якщо не накачати лишнього. ;)Дельфин писав:Питання в іншому - чим андроїд краще, якщо викинути той факт, що настройки додаткові і доповнення кучою додатків мене не цікавлять? Якщо взятитой факт, що міняти нічого не треба, встановлювати нічого не треба, то яка платформа стабільніша?
И ще одне. Не рівняй ОС Windows для ПК и для смарфонів, це дві різні операційні системи. Я до того, що можливо тобі здається, якщо у ОС Windows такая давня исторія, то і ОС для смарфонів повинна буди кращою. Але це не так.
- Tyrex7
- Авторитет
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
На рахунок андроїда підтримаю. Я до цих пір нормальний апарат ще не підібрав. Ось хотів би ось цей апарат поюзати http://allnokia.ru/catalog/nokia-808+PureView/Дельфин писав:Ну андроїд постійно виправляєється і оновлюється, він рахується сирою платформою, яку постійно доробляють. Але то таке...
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра