100 евро =2500,выбор по лучше ,варианты : леново а 328 ,LG l 65,Impression ImSmart C471,есть еще варианты,на крайний случай Lumia 532 (Nokia) Dual Sim White .Пжл.На Вы.Если для вас IPs,автфокус,фотовспышка,камера с мин.требованиями(в 432 ее можно сказать нет),свежий андроид,батарея по мощнее(мощнее 432) не аргументы,то флаг вам в руки,не о чем спорить.п.с чем не угодил экран 3 к ???Дельфин писав:Аргументи?
модель 2015 року , яка відповідає МОЇМ вимогам. 2 000грн. Єдина в своєму класі із передньою камерою під скайп - єдина за ці гроші і в цих розмірах. Ти знаєш іншу модель супер "завтрашню", яка відповідає моїм вимогам?
Чи потрібна лопата в кишені з 3К екраном яка працює 4 години - пох що не треба такого і не зручно, головне щоб "новинка" і заздрили?
Чи я повинен брати те, що не підходить, лише тому що воно НІБИ нове?
Операційка повністю влаштовує - не бачу недоліків перед андроїдом.
То що новго варте уваги, без чого звонілка не проживе?
Порадьте "звонілку" за 100Є
Re: Порадьте "звонілку" за 100Є
Передаю огромный привет своей мечте – если ты думаешь, что я просто так сдамся, то ты ошибаешься.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Re: Порадьте "звонілку" за 100Є
Ну да... засватана наречена всім потрібна....
де ВИ були, коли я просив підсказати варіанти? Зато тепер буде безліч варіантів...
532 - те саме, та сама модель, тільки камера сильніше і дорожче. Кількість точок на дюйм краще а 435-тої.
Акумулятор - краще поняття відносне - менший екран менше "їсть". Тому ТРОХИ кращий акум нівелюється прожорливістю більшої моделі.
По якості - віддаю перевагу Люміа перед Леново. Все інше - пожимвем побачимо.
де ВИ були, коли я просив підсказати варіанти? Зато тепер буде безліч варіантів...
Так, це значення не має.автфокус,фотовспышка,камера с мин.требованиями(в 432 ее можно сказать нет),свежий андроид,
532 - те саме, та сама модель, тільки камера сильніше і дорожче. Кількість точок на дюйм краще а 435-тої.
Акумулятор - краще поняття відносне - менший екран менше "їсть". Тому ТРОХИ кращий акум нівелюється прожорливістю більшої моделі.
По якості - віддаю перевагу Люміа перед Леново. Все інше - пожимвем побачимо.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!