телефон Флай 4415...новий...після підключки в місті, дома постійно вирубується...перепідключається по 100 раз...з чим це може бути пов'язано?
тел не мій ,сестри, в руках немає можливості потримати
зв'язок вай фая нормальний, раніше на сторому самсунгі було все нормально
постійно виключається вай фай
Re: постійно виключається вай фай
читай уважноasin писав:викин в мусор ету залетную фирму
сам би не взяв, але кожному своєГріша писав: тел не мій ,сестри, в руках немає можливості потримати
по справі шось буде?
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 00#p123080Гріша писав:телефон Флай 4415...новий...після підключки в місті, дома постійно вирубується...перепідключається по 100 раз...з чим це може бути пов'язано?
тел не мій ,сестри, в руках немає можливості потримати
зв'язок вай фая нормальний, раніше на сторому самсунгі було все нормально
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
а тепер по темі, повидаляйте wi-fi мережі зі списку в телефоні, і "забудьте" цю мережу. Перегрузіть і пробуйте підключитись. Заодно перегрузіть роутер.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))