Лицензионна винда не пуска
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Лицензионна винда не пуска
Прийшов гаплик моїй вінді ХР на ноуті, востановив з диска, що йшов з ноутом (наче ліцензіонний -бо з кодом). Хотів обновити - скачав СП2,СП3 почав ставити. Спочатку 2, після перезапуску видало типу "Помилка не дає можливості перевірити Віндовс ліцензію. Код помилки 0х80004005." Переустановив заново вінду, запустив СП3 - видало те саме. Гуглив, робив як написано на офіційному сайті http://support.microsoft.com/kb/914232/ru - не виходить, бо там написано, що повинно з'явитися на екрані одне, а в мене інше, і в мене далі ступор з рішенням проблеми.
Питання: Як, або перевірити чи стоїть код активації (в "служебних" немає опції), або як установити СП2,СП3 без дурних приколів?
Питання: Як, або перевірити чи стоїть код активації (в "служебних" немає опції), або як установити СП2,СП3 без дурних приколів?
- Midi-Fighter
- Досвідчений
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 9 разів
Re: Лицензионна винда не пуска
спробуйте перевірити цілісність системних файлів sfc /scannow
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей
Bitcoin бесплатно
Bitcoin бесплатно
А ліцензійну відну обовязково ставити? в 100 разів проще поставити вже активовану з СП3
наскільки я знаю код активації в системі не зберігається, серійник можна подивитися за допомгою програм. наприклад Aida32
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Дякую всім. Перевірив Aidой то там стоїть інший ключ, а не такий як на наклейці, ще сазано, що наче вже стоїть СП2. Мені потрібно міняти ключ і як це робиться?
Зробив також перевірку sfc /scannow - лише загрузив сильно проц, а потвм просто пропала та табличка і нічого не видала. Воно хоть щось зробило?
Зробив також перевірку sfc /scannow - лише загрузив сильно проц, а потвм просто пропала та табличка і нічого не видала. Воно хоть щось зробило?
оновити ключ можна кількома способами наприклад утилітою KeyUpdateTool http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=204141
або ж запустити активацію и коли вона "матюкнеться" на неможливість буде доступна кнопка змінити ключ продукту
sfc /scannow зробив перевірку цілісності системних файлів якщо не просив диск значить або потрібні файли були в кеші або не було пошкоджень
або ж запустити активацію и коли вона "матюкнеться" на неможливість буде доступна кнопка змінити ключ продукту
sfc /scannow зробив перевірку цілісності системних файлів якщо не просив диск значить або потрібні файли були в кеші або не було пошкоджень
Надёжный хостинг dominant.ua
Bitcoin бесплатно
Bitcoin бесплатно
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Намагався: утілітой не захотіло - вискочила табличка на англійскому, що типа відсутній зв'язок неможливо оновити, хочя інет був, а щодо запустити активацію, то в мене вона не передбачена -відсутняRomich писав:оновити ключ можна кількома способами наприклад утилітою KeyUpdateTool http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=204141

- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
Ну тогда wpakill вам в помощь....claude2 писав:Намагався: утілітой не захотіло - вискочила табличка на англійскому, що типа відсутній зв'язок неможливо оновити, хочя інет був, а щодо запустити активацію, то в мене вона не передбачена -відсутняRomich писав:оновити ключ можна кількома способами наприклад утилітою KeyUpdateTool http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=204141
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©