WeChat - активація
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
WeChat - активація
Доброго дня!
Може хтось з форумчан користується додатком - Wechat?
Необхідна допомога з активаціі, вирішив встановити цей мессенджер, але активувати його виявляється не так просто, треба щоб другий користувач WeChat з тієї ж країни відсканував у свому додатку QR код який висвітився у мене й у нього має з`явитися код підтвердження який я маю ввести що зарееструватися.
Дякую!
Необхідна допомога з активаціі, вирішив встановити цей мессенджер, але активувати його виявляється не так просто, треба щоб другий користувач WeChat з тієї ж країни відсканував у свому додатку QR код який висвітився у мене й у нього має з`явитися код підтвердження який я маю ввести що зарееструватися.
Дякую!
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: WeChat - активація
чет какая то феерия - ничего такого не делал при регистрации. но ок, у меня есть. кидай в личку свой код - попробую тебе помочьrrp1 писав: ↑28 лютого 2020, 22:06Доброго дня!
Дякую!
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ну мб, я пару лет назад регистрировался. и у меня сяоми, мб по этому акку логинился (реально, было давно и без запоминающихся сучков/сложностей)
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 135 разів
Потрібно щонайменьше двох людей з wechat шукати, після отримння підтвердження від однієї людини, він пропрацював 1 день та запросив підтвердження від другої, після чого я його видалив. Ще схоже що wechat використовує телефони своїх користувачів для відправки смс з кодом підтвердження, якось я намагався раз 10 увійти туди, смс з кодом приходило кожен раз з другого Українського номеру телефона
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Друзі також потрібна допомога з активацією WeChat, потрібно відсканувати QR code у вас в додатку. Дякую за допомогу