Хто користується Eset NOD32?

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Хто користується Eset NOD32?

Повідомлення Trentemoller » 23 серпня 2014, 19:50

Переводжу 3 компи з Каспера на NOD 32. На оному вже поставив з офсайту. Пробний період ліцензії 14 днів. Так розумію що ключі дуже швидко відслідковують та банять. Знайшов прогу для автоматичного пошуку та установки ключів. Працює. Називається TNod User & Password Finder. Кожного разу при включенні ПК перевіряє актуальність ліцензії. Якщо ліцензія забаненна - шукає нову актуальну. Інтегрується в саму програму. Сама прога пошуку ключів влаштовує мене повністю, але на всяк випадок хочу дізнатись ще про методи активації, так як час від часу стикаюсь із зараженими флешками.
Питання: Як ще можна активувати програму, або які є методи продовження ліцензії (відповідно піратські). Прошу писати по суті. Дякую.

ATB trans
Постійний користувач
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 7 разів

Re: Хто користується Eset NOD32?

Повідомлення ATB trans » 23 серпня 2014, 20:19

сам так користуюсь
включення з віндовсом виключив
в принципі вірусів нема лиш сайти деякі блокує де є сугудо реклама
активація можлива за допопмгою ключів типу "Свежие ключи для Nod32"
Востаннє редагувалось 23 серпня 2014, 20:20 користувачем ATB trans, всього редагувалось 1 раз.

Dmytro
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Dmytro » 23 серпня 2014, 20:28

Trentemoller писав:Переводжу 3 компи з Каспера на NOD 32. На оному вже поставив з офсайту. Пробний період ліцензії 14 днів. Так розумію що ключі дуже швидко відслідковують та банять. Знайшов прогу для автоматичного пошуку та установки ключів. Працює. Називається TNod User & Password Finder. Кожного разу при включенні ПК перевіряє актуальність ліцензії. Якщо ліцензія забаненна - шукає нову актуальну. Інтегрується в саму програму. Сама прога пошуку ключів влаштовує мене повністю, але на всяк випадок хочу дізнатись ще про методи активації, так як час від часу стикаюсь із зараженими флешками.
Питання: Як ще можна активувати програму, або які є методи продовження ліцензії (відповідно піратські). Прошу писати по суті. Дякую.
Чому переводоте з каспера?
Я користуюся Kis 2013(ліцензія) та Нод32 тріалом(тобто кожний місяць інсталюю)

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 23 серпня 2014, 20:51

Сам користувався каспером кілька років, тепер з особистих міркувань переводжусь на Нод. Каспер без перебільшення дуже хороший. Але вирішив спробувати щось нове. Можливо ще й повернуся на Каспера. Да, щоб не перевстановлювати кожного разу каспера є програмулька kastrialreset, скидує тріал період.

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 23 серпня 2014, 21:00

*facepalm Я думал все уже забыли что такое каспер... Это ж шлак просто не реальный! Никогда не понимал почему у него среди юзеров такая популярность... Все шарющие люди давно уже перешли на NOD или Norton.

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 23 серпня 2014, 21:11

Bodya_Hollywood писав:*facepalm Я думал все уже забыли что такое каспер... Это ж шлак просто не реальный! Никогда не понимал почему у него среди юзеров такая популярность... Все шарющие люди давно уже перешли на NOD или Norton.
На колір і смак всі фломастери різні. Мене влаштовував. Мова в темі не про це, а про активацію NOD. Є чого корисного?

Dmytro
Досвідчений

Повідомлення Dmytro » 23 серпня 2014, 21:17

Trentemoller писав:щоб не перевстановлювати кожного разу каспера є програмулька kastrialreset, скидує тріал період.
я мав на увазі, що в мене платна ліцензія каспера!

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 23 серпня 2014, 21:18

Dmytro писав:
Trentemoller писав:щоб не перевстановлювати кожного разу каспера є програмулька kastrialreset, скидує тріал період.
я мав на увазі, що в мене платна ліцензія каспера!
А, ну це все міняє.

Dmytro
Досвідчений

Повідомлення Dmytro » 23 серпня 2014, 21:23

Доречі, використовую тріал NOD32 версія 4.2.71.3 відколи вийшла ця версія то нею користуюся. За весь період користування - повністю влаштовує, але є один нюанс не всі віруси виловлює :(

Trentemoller
Поважний користувач

Повідомлення Trentemoller » 23 серпня 2014, 21:35

100 % захисту ніхто не гарантує. Звжди можуть вийти "звірі", яких в базах ні в якого антивіру нема. І навіть еврестичний чи інтелектуальний аналіз із ними справитися не може.
Недавно, Коли вийшла гра Ватч Дог в деяких піратських копіях були знайдені програми - майнери, які не ловив маже ніякий антивір. Пізніше виявилося що паралельно з ігровивм процесом геймери рахували копієчки якомусь дядьку.
Але все ж таки антивір краше ніж нічого. Хоча можна обійтися й без нього, наприклад Shadow defender. А в мене друга ситуація. Тому приходиться шаманити. :roll:

Відповісти

Повернутись до “Програмне забезпечення”