Програма для редагування картинок
Програма для редагування картинок
Хто які програми знає для редагування картинок під екран телефона. Треба щоб програма була простенька (не фотошоп і корлдрав) з можливістю змінювати розміри, вставляти якісь рамки і т.д. Було б не погано якби можна було б ще робити анімації на заставку
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
Re: Програма для редагування картинок
телефон должен звонить. этого достаточно.
не уделяйте много времени телефону, жизнь проходит...
не уделяйте много времени телефону, жизнь проходит...
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
ну по перше це потрібно не мені
а по друге яка вам різниця для чого у мене телефон? якщо не знаєте ніяких програм навіщо писати тут?
а по друге яка вам різниця для чого у мене телефон? якщо не знаєте ніяких програм навіщо писати тут?
наприклад купили ви Galaxy S3 і що ви на нього не будете ні картинки ні програми ставити?телефон должен звонить. этого достаточно.
- advanced member
- Поважний користувач
Play Market , программа Zedge.Рома писав:ну по перше це потрібно не мені
а по друге яка вам різниця для чого у мене телефон? якщо не знаєте ніяких програм навіщо писати тут?наприклад купили ви Galaxy S3 і що ви на нього не будете ні картинки ні програми ставити?телефон должен звонить. этого достаточно.
Картинки, рингтоны, мелодии.
Это пример, а так то этого валом.
Если конкретно картинку то зачем ее подгонять - скидывай ее в тел и она будет нормально отображаться.
ну це той же фотошоп тільки урізаний, мені потрібна якась спеціальна програма під телефони. в меен була колись от тільки не памятаю як називаласяTAZIT писав:GIMP !!!
- yarik
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 10 разів
Про те що ця програма винна запускатись на телефоні не вказано.Рома писав:Хто які програми знає для редагування картинок під екран телефона. Треба щоб програма була простенька (не фотошоп і корлдрав) з можливістю змінювати розміри, вставляти якісь рамки і т.д. Було б не погано якби можна було б ще робити анімації на заставку
Востаннє редагувалось 26 червня 2013, 11:51 користувачем yarik, всього редагувалось 1 раз.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація: