Обмін лайків - Вконтакті.
Обмін лайків - Вконтакті.
Програма на андроїд від українського розробника.
Якщо Ви:
* Українець
* Користувач соціальної мережі "Вконтакті"
* Бажаєте отримати на свій профіль багацько лайків
* Бажаєте підтримати українського розробника
Встановіть програму на андроїд з офіційного магазину Google Play.https://play.google.com/store/apps/deta ... ange&hl=uk
Також, за бажанням, залиште свій відгук рідною мовою. Програмою вже користуються більше тисячі користувачів і досі нема жодного відгуку українською.
Якщо Ви:
* Українець
* Користувач соціальної мережі "Вконтакті"
* Бажаєте отримати на свій профіль багацько лайків
* Бажаєте підтримати українського розробника
Встановіть програму на андроїд з офіційного магазину Google Play.https://play.google.com/store/apps/deta ... ange&hl=uk
Також, за бажанням, залиште свій відгук рідною мовою. Програмою вже користуються більше тисячі користувачів і досі нема жодного відгуку українською.
Востаннє редагувалось 11 червня 2013, 15:24 користувачем Ян Дацюк, всього редагувалось 1 раз.
Re: Обмін лайків - Вконтакті.
Може і так, лиш Ви забуваєте про користувачів, котрим програма сподобалась і вони вважають її корисною для себе. Серед них є багато адміністраторів товариств соціальної мережі "Вконтакті". Дитинством можна хіба що назвати Ваш коментар. І якщо Вам нема що сказати по темі, то не флудіть тут будь ласка. Дякую за увагу.
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
99відсотків вірогідності що це фейк і тирилка паролів
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
попрошу людину яка зареєструвалася 35хв назад щоб розказати нам про чудо накрутку лайків, не ображати форумчанина який аж огого скільки на цього форумі.Ян Дацюк писав:Може і так, лиш Ви забуваєте про користувачів, котрим програма сподобалась і вони вважають її корисною для себе. Серед них є багато адміністраторів товариств соціальної мережі "Вконтакті". Дитинством можна хіба що назвати Ваш коментар. І якщо Вам нема що сказати по темі, то не флудіть тут будь ласка. Дякую за увагу.
прошу адмінів видалити одноденного постояльця
корисно? натисни палець вверх
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар

=> тема <=
=> сайт <=
Привіт. По перше - я автор цієї програми і досить неприємно чути звинувачення в свою адресу.nikalajka писав:99відсотків вірогідності що це фейк і тирилка паролів
Якщо коротко - в програмі Ви ніде не вводите свої персональні дані для входу. Для авторизації Вам відкривається стандартний браузер із захищеним з'єднанням (по протоколу https) на сайті соц. мережі "Вконтакті". Далі в програму передається тимчасовий код, яким користується програма, щоб здійснювати обмін лайків між користувачами. Ні нащо більше вона не здатна - права і рівні доступу вказуються Вам явно при авторизації на сайті.
Дякую за відгук.
Привіт, для мене не грає жодної ролі, скільки ця людина витратила часу на форумі. Якщо вона не права - я це скажу. І ви також не праві і порушуєте правила форуму, спілкуючись не по темі.nikalajka писав:попрошу людину яка зареєструвалася 35хв назад щоб розказати нам про чудо накрутку лайків, не ображати форумчанина який аж огого скільки на цього форумі.Ян Дацюк писав:Може і так, лиш Ви забуваєте про користувачів, котрим програма сподобалась і вони вважають її корисною для себе. Серед них є багато адміністраторів товариств соціальної мережі "Вконтакті". Дитинством можна хіба що назвати Ваш коментар. І якщо Вам нема що сказати по темі, то не флудіть тут будь ласка. Дякую за увагу.
прошу адмінів видалити одноденного постояльця
Прошу не гайте мій час, хизуючись своїми зв'язками з адміністрацією ресурсу.
У Вас є запитання, чи коментарі, стосовно програмного забезпечення?
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Дійсно, що з цими "лайками" робити? Що то є? Можливо їх можна перевести в "голоса"?
claude2 писав:Дійсно, що з цими "лайками" робити? Що то є? Можливо їх можна перевести в "голоса"?

Тупорылая фигня короче