Windows 10. ліцензійний ,безкоштовно, всім.
Re: Windows 10. ліцензійний ,безкоштовно, всім.
в самій десятці є функція закачки і зміни мовного пакету.tarik писав:Вже юзаю 10. Ще трохи звикаю і налаштовую, але ще пару днів і буде норм)
Таке питання. Є в когось мовний пакет? Бажано український, але хоча б російський, бо не можу знайти під 10.
(Вже знайшов, встановив український.)
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Які відчуття? Що добре, що ні? Поділись, плз. ДЯкую!tarik писав:Вже юзаю 10. Ще трохи звикаю і налаштовую, але ще пару днів і буде норм)
Таке питання. Є в когось мовний пакет? Бажано український, але хоча б російський, бо не можу знайти під 10.
(Вже знайшов, встановив український.)
Бог там, де всім добре.....
- sim72pin
- Модератор
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 140 разів
Юзаю більше місяця... За перші кілька тижнів система сама себе дообновлювала, що комп за кілька годин роботи підвисав на якомусь з процесів та вимикався лише з кнопки... Потім одного дня система самооновилась, зникли всі глюки, зник "спартан"... Тепер щодня тягне якісь оновлення, самореанімується за день-два в разі появи глюків. Подекуди (як правило після запуска) комп починає тупити, підозрюю під час самодіагностики чи оновлень...
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Мову вже знайшов, про функцію закачки мови знаю. Але не міг зразу знайти, або був якийсь глюк. Зараз вже все скачав і встановив, мова вже є.
Перші враження спірні. Складно привикати назад до такого Пуску, мені в 8.1 ідеально підходив, хоча тут теж можна налаштувати щось подібне. З іконками програм, дисків і т.д. намутили такого
. Краще б зробили їх ще більш плоскими, ніж такими як на 95 вінді. Дуже сподобався новий браузер Microsoft Edge, хоча ним не користуюся)))). Забрали лишні виринаючі панелі. В загальному система стала трохи швидша, але завантаження самої системи стало навпаки довшим в 2 раза. Посилаюся на те що в мене вінда не чиста, а забита вже всяким. Тому що юзав чисту, тільки встановлену 10, то там швидкодія така, що з ноута дим йшов. :D Ну шо ще сказати, можливість кількох робочих столів це ніби функція не погана, але реально безтолкова. Бо навіть при зміні роб.столу, значки в трей все рівно показує всі разом з усіх робочих столів. Місцями текст показує кракозябри. Ну короче система ще трохи сировата, але скоро все поправлять, тому все норм.
Хоча краще було додати цю швидкодію в 8.1 і не робити цю виродську 10.
Перші враження спірні. Складно привикати назад до такого Пуску, мені в 8.1 ідеально підходив, хоча тут теж можна налаштувати щось подібне. З іконками програм, дисків і т.д. намутили такого

Хоча краще було додати цю швидкодію в 8.1 і не робити цю виродську 10.
Востаннє редагувалось 06 серпня 2015, 22:52 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Ясно. Цікаво і корисно. ДЯкую! З'явиться ще цікава інфа - кидай сюди!
Бог там, де всім добре.....
Деактивация защитника windows
Полезно для тех, кто устанавливает игрушки, программы, так как после стандартного отключения, защитник через некоторое время автоматически включается.
Полезно для тех, кто устанавливает игрушки, программы, так как после стандартного отключения, защитник через некоторое время автоматически включается.
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
В мене Защитник стоїть як основний і єдиний антивірус
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Помітив такий баг у десятки.
Коли в налаштуваннях (Система-Дисплей) збільшити масштаб розміру шрифту та інших елементів до 125%, то встановлені сторонні програми (вірніше їх вікна і те що у них відображається) розмиті. Нема контрастності, ніби розширення не їхнє. У рідних вікнах все ок, провідник, Хром, Едж теж все нормально. Хоча Хром і стороння прога, як на диво все норма. Розмито показують Aida 64, Defraggler, KMplayer, та інші. Можна сказати все, крім Хрому. Коли вертаю налаштування розміру на 100% то все нормально, але шрифти, піктограмки і т.д. для мене замалі. На Він 7 подібної проблеми при збільшенні не було.
Можливо в мене таке, тому що я оновився, а не поставив систему з нуля.
Перевірте, будь ласка в себе і відпишіться, яка ситуація у вас. Буду вдячний.
П.С. Всі оновлення на даний момент встановлені. В іграх все нормально. Відеодрайвер останній з підтримкою 10-ки.
Коли в налаштуваннях (Система-Дисплей) збільшити масштаб розміру шрифту та інших елементів до 125%, то встановлені сторонні програми (вірніше їх вікна і те що у них відображається) розмиті. Нема контрастності, ніби розширення не їхнє. У рідних вікнах все ок, провідник, Хром, Едж теж все нормально. Хоча Хром і стороння прога, як на диво все норма. Розмито показують Aida 64, Defraggler, KMplayer, та інші. Можна сказати все, крім Хрому. Коли вертаю налаштування розміру на 100% то все нормально, але шрифти, піктограмки і т.д. для мене замалі. На Він 7 подібної проблеми при збільшенні не було.
Можливо в мене таке, тому що я оновився, а не поставив систему з нуля.
Перевірте, будь ласка в себе і відпишіться, яка ситуація у вас. Буду вдячний.
П.С. Всі оновлення на даний момент встановлені. В іграх все нормально. Відеодрайвер останній з підтримкою 10-ки.
Були випадки при установці наприклад GTA 5, яка займає декільква годин, ативірус приходилось відключати пару разів, і всерівно він удаляв "таблетку". Пару годин установки впусту.tarik писав:В мене Защитник стоїть як основний і єдиний антивірус