Раскодировать файлы после вируса

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Re: Раскодировать файлы после вируса

Повідомлення OlegLOA » 08 липня 2013, 21:27

nikalajka писав: все правильно, про що й говорив автор в своєму останньому пості. прочитайте його
Дададад...в огороде бузина а в Киее дядька :)
ну якщо ти не розумієш при чому тут він, то це твої проблеми. читай уважніше тему
С больной головы на здоровую... :lol:
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 08 липня 2013, 21:48

OlegLOA писав: Дададад...в огороде бузина а в Киее дядька :)
де?
OlegLOA писав: С больной головы на здоровую... :lol:
тобто?
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Romich
Активіст
Подякували: 9 разів

Повідомлення Romich » 08 липня 2013, 21:55

... іноді краще жувати *facepalm
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей

Bitcoin бесплатно

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 08 липня 2013, 22:00

nikalajka писав:
OlegLOA писав: Дададад...в огороде бузина а в Киее дядька :)
де?

в Киеве

прочитай внимательно то "последнее сообщение" от сисадмина , может поймешь. Правда, оно уже не последнее :)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 08 липня 2013, 23:35

Romich писав:... іноді краще жувати *facepalm
так жуй
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 08 липня 2013, 23:36

в Киеве

прочитай внимательно то "последнее сообщение" от сисадмина , может поймешь. Правда, оно уже не последнее :)[/quote]
читав і шо ти маєш на увазі?
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 20 липня 2013, 02:43

koka73 писав:мысль конечно бешеная, но а вдруг ;)
я сталкивался с криптованием , и знаю что это довольно таки долгий и трудоемкий процесс...
и посему. а вдруг просто на лоха вирь написан, и ничего он не криптует а тупо переименовывает файлы с расширением крипттфайла,
попробуй файлам вернуть прежнее расширение : .doc . jpg
Просматривал код зашифрованного файла, выложенного автором темы - он таки конкретно зашифрован. :(
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 20 липня 2013, 02:46

nikalajka писав:Это уж как повезет. Если б ты видел как долго иногда остается стертая пользовательская информация, на компьютере за которым постоянно работают, что-то качают, устанавливают, стирают, опять качают... не писал бы "бред" :)

писав би. якщо ти з терабайта забитого удалиш половину інфи і більше ніколи не будеш лізти в другу половину городу, то звичайно,,,, але тут на ходу шифруються файли..представ шо в нас є той самий теребайтник наполовину забитий цінними речами(перша половина), один файл удаляється інший записується. як ти думаєш де буде розміщений новий файл??? може вкінці диску??? а ніфіга. файлова система його упхає або в самий початок наскільки це лиш можливо, або в перший цілий вільний кусок диска, щоб розмістити його нефрагментованим...ти думаєш по іншому??? я думаю ні, адже займаючись ремонтом компів таке потрібно знати

мені чомусь здається що там використовується ксорення або звичайне заперечення
Никаляшка, твои комменты и рассуждения (без обид) - просто какой-то вопиющий кошмар... *facepalm *gun*
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 20 липня 2013, 02:48

nikalajka писав:якщо не знайшдеш програмки яка це все б відновила, відішли його один з файлів, і вистав на форум оригінал і зашифрований файл, спробую знгайти бінарні закономірності, може й інші форумчани допоможуть
*facepalm :lol: :lol: :lol:

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 20 липня 2013, 02:52

nikalajka писав:якби я робив таку вірусяку, я б не робив видалення повністю шифрування всіх файлів вінта, а потім видалення всіх оригіналів, я б по одному:створив-удалив-створив-удалив, а краще б не удаляв, а як тут вже писалось, "затирав", (erase) причому методом гутмана
а удаляти диск це по моєму дитячий садочок
Коля! :) Если бы ты был автором такого вируса - тебя каждый по-одному успел бы поймать за руку, за ухо и извлечь вместе с воплями и стонами ключ шифрования. :D Хотя, очевиднее всего, он бы уже не помог... *facepalm *gun* И можно только гадать почему... :?

Відповісти

Повернутись до “Програмне забезпечення”