настройка вебкамери на ноуті
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: настройка вебкамери на ноуті
ага...як чіп на принтерах...напевно біос має кількість відроблених годин, а потім знову злітає...rerik писав:Двухнедельный. :DMaster писав:Хочешь сказать что тебе не тот биос прошили?!
Принось до мене мій біос довше працює :D
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
ні. біос той що треба. таке вже раніше було.... і все стало на норму коли прошили біос а тепер знову це вискочило.і що з ним робити незнаю... але мені хватає і 64мб інтегрованої відяхи
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
скачаний з оф сайтуrerik писав:У тебя обновления для того плеера который ты поставил. Толку от них бублик.
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- rerik
- Досвідчений
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 80 разів
С какого, ссылку дай.
А такого часом не видел:
В ваш обозреватель Google Chrome уже встроен проигрыватель Adobe® Flash® Player. Google Chrome будет автоматически обновляться при выходе новых версий Flash Player.
Что скачивалось?
А такого часом не видел:
В ваш обозреватель Google Chrome уже встроен проигрыватель Adobe® Flash® Player. Google Chrome будет автоматически обновляться при выходе новых версий Flash Player.
Что скачивалось?
Востаннє редагувалось 20 серпня 2013, 23:17 користувачем rerik, всього редагувалось 1 раз.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
хотя, да, я про ето забил, что он в хроме и опере асс зразу стоит, а для музіли треба скачувати і встановлювати з http://www.adobe.com/rerik писав:С какого, ссылку дай.
А такого часом не видел:
Что скачивалось?
Никогда не унижайтесь.
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
да я уже перешол на музили, так что хром можна оставитьrerik писав:Так отож, шаг за шагом пришли, находим ляпы. Удали установленный плеер. И попробуй в хроме камеру.
Никогда не унижайтесь.