Состоялся релиз шутера Call of Duty: Advanced Warfare
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: Состоялся релиз шутера Call of Duty: Advanced Warfare
Нарешті добрався до гри. Перший скачаний репак запустився на ура.
Мені сподобалось.
Плюси: шикарна графіка (граю майже на максималках), футуристичне майбутнє і всі примочки, лінійка як і у всіх попередніх КОДах, заточено під м'ясорубку.
Мінуси: посередній сюжет, можна було придумати щось цікавіше, незрозуміле керування збільшеним прицілом, так і не зміг до нього привикнути, дуже довге завантаження між рівнями (можна сказати найдовше з усіх ігор що я грав).
Мультиплеєр не пробував.
Вердикт ІМХО: повністю іграбельна стрілялка з гарною графою у стандартних стилях КОД. Для мене ця частина набагато краща у всіх планах за Ghosts, але слабша за попередні частини у плані сюжету.
Чи пробувати грати якщо охота постріляти? Однозначно ТАК!
Мені сподобалось.
Плюси: шикарна графіка (граю майже на максималках), футуристичне майбутнє і всі примочки, лінійка як і у всіх попередніх КОДах, заточено під м'ясорубку.
Мінуси: посередній сюжет, можна було придумати щось цікавіше, незрозуміле керування збільшеним прицілом, так і не зміг до нього привикнути, дуже довге завантаження між рівнями (можна сказати найдовше з усіх ігор що я грав).
Мультиплеєр не пробував.
Вердикт ІМХО: повністю іграбельна стрілялка з гарною графою у стандартних стилях КОД. Для мене ця частина набагато краща у всіх планах за Ghosts, але слабша за попередні частини у плані сюжету.
Чи пробувати грати якщо охота постріляти? Однозначно ТАК!
Востаннє редагувалось 07 листопада 2014, 22:38 користувачем Trentemoller, всього редагувалось 1 раз.
- Trentemoller
- Поважний користувач
І ще є репаки для ПК на 27 Гб, а не як одразу було на 40 *balabol*
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Може тому що репак?)Trentemoller писав:Нарешті добрався до гри. Перший скачаний репак запустився на ура.
Мультиплеєр не пробував.

Востаннє редагувалось 08 листопада 2014, 09:13 користувачем Infra3Byk, всього редагувалось 1 раз.
- Trentemoller
- Поважний користувач
Та ясна річ, який мультиплеєр в репакахInfra3Byk
Може тому що репак?);)

- Trentemoller
- Поважний користувач
Більш-менш об'єктивний огляд COD AM http://playua.net/vidverto-pro-kampaniy ... d-warfare/
пройдено на мінімальних x4 640, 4гб Team elite 1333, gtx460, 60 ssd...що скажу на мінімумах лагів не було (можливо ссд допоміг....)
а так як на мене то 4.3 з 5!
а так як на мене то 4.3 з 5!
- Trentemoller
- Поважний користувач
Шпіль дійсно хороша, я реально забалдів. Навіть не видаляв, через який місяць ще раз пройду кампанію.
Пройшов маже на макс. налаштуваннях крім тіней, згладжування. Графа шикарна. I3 4130, 2X4 Gb 1600 Ram, Asus Radeon HD7850 2 Gb 256bit
На черзі новий Асасін і Фаркрай
Пройшов маже на макс. налаштуваннях крім тіней, згладжування. Графа шикарна. I3 4130, 2X4 Gb 1600 Ram, Asus Radeon HD7850 2 Gb 256bit

На черзі новий Асасін і Фаркрай

Динамічно і гарно! на рахунок мінімуму то десь щось середнє між мінімумом та середніми, тільки через те що в мене монік філіпс 16 дюймовий 1366х768)))