Гул хром проблема

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Re: Гул хром проблема

Повідомлення GRAND » 14 березня 2016, 14:13

повидаляв всюди де тільки міг(за допомогою гугла, багато варіантів і місць найшов) закинув з ноута встановлену версію, не йде, пробував встановлювати ... те саме
пише те саме

там на фото не видно, як нажимаю деталі , пище "що доступ відхилено, або ваша мережа не налаштована відповідним чином"
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 14 березня 2016, 14:21

GRAND писав:повидаляв всюди де тільки міг(за допомогою гугла, багато варіантів і місць найшов) закинув з ноута встановлену версію, не йде, пробував встановлювати ... те саме
пише те саме

там на фото не видно, як нажимаю деталі , пище "що доступ відхилено, або ваша мережа не налаштована відповідним чином"
Тогда забей на глючный хрУм - поставь себе нормальный браузер - Мозиллу последнюю с обновлёнными плагинами под флэш-плэйер и эдблоком - и будет тебе счастье. :)
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 14 березня 2016, 14:39

Та на тому компі рідко сижу і там бажана синхронізація з ноутом...на ноуті хром...було зручно...як всюди так і в мене, на пк є опера (щоб скачати хром або мозіллу), на опері вже і лишусь, багато ласки вдруг захотів хром, немає бажання гратись

Пізніше буде час перекину віндовс
Тема закрита, дякую...

Отправлено с моего Coolpad 8297W через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Закрито

Повернутись до “Програмне забезпечення”