Скачайте офіційний дистрибутив з сайту. А сайт із ключами куну в пп.Romanuch писав:Дякую,а можеш кинути ссилку на якийсь касперський антивірус,щоб безплатним був і надовго ))Trentemoller писав:Да, правда, є ще безкоштовні антивірусні сканери, які теж добре справляються із своїм завданням. У Др. Веба є хороші, погоджуюсь. В Каспера на вибір тут http://www.kaspersky.ru/virusscanner? Їх перевага в тому, що це проги, які не потребують установки.
Як правильно видалити рекламний вірус webalta
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: Як правильно видалити рекламний вірус webalta
Ну якщо слідувати написаному в цій ссилці (я це вже на всіх ресурсах прочитав в неті),то я удалив,цю вебалту,але всеодно браузер нестабільний став,я впевнений,що не докінця збувся цеї хрєні ))German писав:Сорри - смотрел в Поисковике, потому как меня сегодня подопечные спрашивали про ту же хрень, а тут и вопрос на Форуме подняли :)
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Может там осталась "Webalta II" и "Webalta III: возрождение тулбара"Romanuch писав:Ну якщо слідувати написаному в цій ссилці (я це вже на всіх ресурсах прочитав в неті),то я удалив,цю вебалту,але всеодно браузер нестабільний став,я впевнений,що не докінця збувся цеї хрєні ))

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Ну я в таких случаях винду меняю... не люблю играться + люблю порядок и что б все в идеале! За это время вы б уже легко сидели с чистой виндой :D
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Та я раніше теж зразу зносив все,за годину і вінду поставив і програми потрібні,але то були віруси з реальними проблемами,а це рекламка тільки в браузері мішала,а все остальне норм ))Αρτέμιος писав:Ну я в таких случаях винду меняю... не люблю играться + люблю порядок и что б все в идеале! За это время вы б уже легко сидели с чистой виндой :D
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
http://www.freedrweb.com/download+cureit/?nc=t&lng=ru
Dr.Web CureIt!
раз в месяц запускаю безопасный режим из под F8
прогоняю весь комп данной прогой
Dr.Web CureIt!
Господи, храни Украину.
Він у мене є ))koka73 писав:http://www.freedrweb.com/download+cureit/?nc=t&lng=ru
Dr.Web CureIt!
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Я у себе видалив Вебалту з "установка программ", а потім переустановив браузер (у мене мозіла ферфокс). Пробле нема вже 2 тижні. Антивірус Нод32.4
- x-killer
- Постійний користувач
- Подякували: 1 раз
А что за сайт, если не секрет?Скачайте офіційний дистрибутив з сайту. А сайт із ключами куну в пп.
- Krivorotenko
- Новачок
антивирус тут не причем, и ничем не поможет, это типа "ненавязчивая реклама" или что-то в этом роде. Есть несколько способов борьбу с этим, у гугла спросите он Вам скажет, или удалить несколько файлов из реестра, или же из установки и удаление программ.