Хто користується Eset NOD32?

Dmytro
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 7 разів

Re: Хто користується Eset NOD32?

Повідомлення Dmytro » 23 серпня 2014, 21:40

Trentemoller писав: Коли вийшла гра Ватч Дог в деяких піратських копіях були знайдені програми - майнери, які не ловив маже ніякий антивір. Пізніше виявилося що паралельно з ігровивм процесом геймери рахували копієчки якомусь дядьку.
На рахунок ігор піраток то краще без інету в них грати (я так роблю) ;) але то вже інша історія *hi*

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 23 серпня 2014, 21:49

Trentemoller писав:
Bodya_Hollywood писав:*facepalm Я думал все уже забыли что такое каспер... Это ж шлак просто не реальный! Никогда не понимал почему у него среди юзеров такая популярность... Все шарющие люди давно уже перешли на NOD или Norton.
На колір і смак всі фломастери різні. Мене влаштовував. Мова в темі не про це, а про активацію NOD. Є чого корисного?

При чем здесь это друг..? Он грузит систему как ему хочется... Если вируснят так совсем ПК ум теряет!))
Про загрузочные ресурсы совсем молчу.

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 24 серпня 2014, 01:15

Bodya_Hollywood
Завантаження на слабких машинах справді суттєве, це правда. Але коли є хоч 2 Гб ОЗУ, і 2-х ядерний проц, то почувається він нормально, і тормозу ніякого не помітно. Із особистих спостережень - робота в браузері що з Каспером, що з Нодом по швидкодії однакова. І там і там є ігровий профіль який вивільняє ресурси у період гри. Звичайно ще одна умова - осі - від Вінди 7, і останні версії програм.
І ще одне, на різних авторитетних ресурсах які порівнюють антивіри Каспер входить в трійку кращих майже кожного року.
Це моя суб'єктивна думка, основана на власних спостереженнях і підкріплена даними з різних інет-ресурсів. Так що без образ. Пишу про те, шо бачив і з чим стикався.

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 24 серпня 2014, 12:08

Trentemoller писав:
Bodya_Hollywood
Завантаження на слабких машинах справді суттєве, це правда. Але коли є хоч 2 Гб ОЗУ, і 2-х ядерний проц, то почувається він нормально, і тормозу ніякого не помітно. Із особистих спостережень - робота в браузері що з Каспером, що з Нодом по швидкодії однакова. І там і там є ігровий профіль який вивільняє ресурси у період гри. Звичайно ще одна умова - осі - від Вінди 7, і останні версії програм.
І ще одне, на різних авторитетних ресурсах які порівнюють антивіри Каспер входить в трійку кращих майже кожного року.
Це моя суб'єктивна думка, основана на власних спостереженнях і підкріплена даними з різних інет-ресурсів. Так що без образ. Пишу про те, шо бачив і з чим стикався.
Ладно, каждому своё!) ;)

ogboiko
Активіст

Повідомлення ogboiko » 24 серпня 2014, 12:33

Ідеш в Комфі, купляєш там щось, і тобі в чеку буде на нод ключ на пару місяців :D :D :D

Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Повідомлення Trentemoller » 24 серпня 2014, 12:55

ogboiko писав:Ідеш в Комфі, купляєш там щось, і тобі в чеку буде на нод ключ на пару місяців :D :D :D
Там якась акція небаченої щедрості? І мінімум що треба купити? На яку суму?

Відповісти

Повернутись до “Програмне забезпечення”